Selam arkadaşlar
Arkadaşlar şu an piyasadaki en iyi oyun hangisi sizce hangi konuyla ilgili olursa olsun farketmez..
Piyasadaki en iyi oyun
- 1
- 2
piyasayı bırak,Dünyada ki en iyi oyun Crysis!
Saol ama dünyadaki en iyi oyun diyorsun peki bu oyun neler istiyor özellik bakımından yani ona göre :D
alfonso61Saol ama dünyadaki en iyi oyun diyorsun peki bu oyun neler istiyor özellik bakımından yani ona göre :Guclu ekran kartı Dx 9 da çalıştırılıyor ama Dx 10 destekli olsa daha iyi olur. en az 1.5 gb ram. Optimum işlemci.
Yaw o saydıkların benim pc de olsun ben daha ne isterim yaw...:D
Yardımların için teşekkür ederim inş bi gün bizdede olacak dx10:D:D
BOOMFUNKMCSpiyasayı bırak,Dünyada ki en iyi oyun Crysis!%1000 katılıyorum heyecanla bekliyorum bu yılın 3. çeyreğinde çıkacakmış heyecanla bekliyorum
Ya nasıl bir oyun bu merak ettim şimdi ben yaw alacam da bakacağım..
Bu oyun neyle ilgili stratejimi, ne söyleyin da belki alırım.
Meraklandım şimdi ben..
:))
benim pc dandik oldundan fazla oynıyamıyom ama bana şu ana kadar N.S.CARBON GELDİ
bana göre pes 6 ve yüzükleri efendisi
OOOOMMMMEEEERRRRbana göre pes 6 ve yüzükleriaynen ben de onları oynuyorum şu sıra
bana göre en güzel oyun THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH. grafikleri bana göre güzel. geçenlerde II. serisini gördüm. o daha da güzel.
KABUS 22 Yİ UNUTMAMAK LAZIM NEDEN CAHİLLERİN OYUNUNU 1 NUMARA SECİYOSUNUZKİ???
Call Of Duty 2...Bu oyun 1,5 sene önce çıktı ama hala ekran kartı testlerinde kullanılıyor.Crysis,Carbon,Pes yalan
Rainbow Six, C&C tiberium Wars, NeverWinter Nights2 su aralar bunları oynuyorum.
Oyunun İçeriğine konusuna ve oyun severlerin zevkine göre değişir.. Kimi strateji oyunu sever kimi yarış oyunu kimi macera kimide zeka oyunu sever. Bu yüzden en iyi oyun diye bir genelleme yapmak bence yanlış olur. Oyun kategorilerinde göre ve sistem özelliklerine göre değerlendirmek yerinde bir karar diye düşünüyorum arkadaşlar.
evet arkadas dogru solemıs suan piyasada en iyi oyun crysıs bide god off var bir aralar 2. sıradmıydı neydi ama suanda CRYSIS EN İYİSİ .GIRAFİKLERİ BAKIMIN VE OYUN BAKIMDAN SÜPER
BENCE SUANDA ARKADASIN DEDIGI GIBI
EN GUZEL OYUN CRYSIS BİR ARALAR GOS OF VAR 2.SIRADAYDI AMA EN GUZEL OYUN CRYSIS HERSEY BASKIMINDAN
Bence En Iyisi S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl Ama Bayagi Iyi Sistem Gerekiyor.Soyle Minimum:
2.4 GHz Islemci 1 GB Ram 10 GB Hard Disk FX 5200 Ekran Karti(Ama Oyun Nerede Ise Acilmiyor Benim Eski Bilgisayar Oyle) DVD Surucu Ve 2+1 Ses Karti
Onerilen:
3 GHz(Benimki 3.2 GHz Ve Cift Cekirdek) Islemci 1.5(Benimki 2 GB) GB Ram 10 GB(Benimki Sirf Bu Oyun Icin 20 GB Harddisk Alani Ayirdim) Hard Disk 256 MB Ekran Karti(Benimki X1950 Pro Ve 512 MB) DVD Surucu(Bende Writer Var) Ve 5+1 Ses Karti(Bendeki 7+1 CREATIVE Sound BLASTER Audigy Value)
Oyun Her Seyiyle Mukemmel Calisiyor Eger Sisteminiz Benimkine Yak1n Veya Ustu Ise Kesinlikle Oynamaniz Gerekir Oyun Level'eda En Iyi FPS Oyunu Secildi Sadece Multiplayer Kotu
evet herkes Crysis'i heyecanla bekliyor
XII bence basit şeyler istiyor ama harika bir oyun
- 1
- 2