Plants vs Zombies! Klasik Adayı

Selçuk İslamoğlu
05-07-2009, 18:48   |  #1  
Selçuk İslamoğlu avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Çok nadir oyun oynarım ve oyunlarımı seçerim... Özellikle FPS'lerden de uzak durup, sırf bitirmek için oyun oynamam.

Şimdi size göstereceğim oyun kısa süreli oyun oynamayı sevenler için basit fakat çok tatlı bir strateji... Olay basitçe "Bahçenizde zombieler var... ve siz de bahçe bitkilerisiniz... Tabii sizi ekeni yemesini istemezsiniz...Onlara engel olun"

Plants vs. Zombies bir strateji oyunu... Bitkileri yerleştirmenize göre zombileri engellemeye çalışıyorsunuz... Tabii ki ayçiçeğini unutmadan...

Trailer

Plants vs. Zombies Game TrailerPlants vs. Zombies Game Trailer
The official trailer for PopCap's next game, Plants vs. Zombies!
Visit and be notified of other Zombie Alerts!

It's all because a new PopCap game, Plants vs. Zombies, arrives on May 5. Get ready to soil your plants!

ve işte sizi saracak müthiş bir şarkı

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış

Tabi bununla da sınırlı değil. Oyunda bir çok zorlu zombie geliyor... İşte en tanıdığı:

Michael Jackson a lo plants Vs ZombiesMichael Jackson a lo plants Vs Zombies
Michael Jackson no está muerto, el seguirá baliando aunque tenga que hacerlo como zombie ¡Adelante Michael!
Psychonaut968
05-07-2009, 18:54   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,757 mesaj

Paylaşım için teşekkürler.Bende de tam sürümü var ve çok eğlenceli.Greetings Neighbour!:Ddiyorum ve bu oyunu öneriyorum.Luxor ve Zuma'nın yapımcısı olan PopCap games'in sitesinden 19.95 dolara alabilirsiniz.

Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 05 Temmuz 2009 18:56
Selçuk İslamoğlu
05-07-2009, 23:19   |  #3  
Selçuk İslamoğlu avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Steam'de 9.99 , oradan aldım ben direkt

Psychonaut968
05-07-2009, 23:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Alıntı: Selçuk İslamoğlu  
Steam'de 9.99 , oradan aldım ben
Tabi o daha hesaplıymışAğzı kulaklarına varıyorAma ben aldığımda Steam'da yoktu önce PopCap'a geldi.

Sagolera
02-09-2009, 21:02   |  #5  
Yıllanmış Üye
806 mesaj

Harika bir oyun arkadaşlar bende bitirdim benden önce paylasmıssınız burda...Ben innten buldum fullunu siz almıssınız gerci ama olsun fark yapmazzz...