arkdaşlar ben playstation 3 alıcam ama bi sorum var benim odadaki televizyon tüplü sorum şu:televizyonda "hdmı" girişi yok ama diğer girişleri var bu sorun olurmu ve bilgsiyara takabilrmiyim..
playstation 3 alıcam yardım..
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj
takarsın tabii ps2 tüplüye bağlanıyor ps3de bağlanır ps3 boşver ama ps2 al daha karlı çık ps3ün bitek özelliği var wifi olması bi bu yanii başka faydası yok..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
takarsın tabii ps2 tüplüye bağlanıyor ps3de bağlanır ps3 boşver ama ps2 al daha karlı çık ps3ün bitek özelliği var wifi olması bi bu yanii başka faydası yok..Şaka yaptınız galiba. PS2 kendine has oyunları oynatmaktan başka bir işe yaramazken PS3 bilgisayar olarak bile kullanılabilir. PS3 ile PS2'yi kıyaslatmayın bana şimdi. :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj
Hayır. Oynayamazsınız. Arkadaşım PS2 ve PS3 birbirinden farklı şeyler. Birbirlerine yakın özelliklere sahip değiller. PS3 çok daha ileri bir cihaz PS2'ye göre. Birbirleriyle alakaları yok.
Yıllanmış Üye
1,153 mesaj
takarsın tabii ps2 tüplüye bağlanıyor ps3de bağlanır ps3 boşver ama ps2 al daha karlı çık ps3ün bitek özelliği var wifi olması bi bu yanii başka faydası yok..saçmalama bilader grafik bakımından neredeyse 10 katı ps3 işlem gücü bakımından daha doğrusu alırsın ama hiçbir fayda etmez tüplü tv de hiçbir işey yaramaz o ps1 yada ps2 al derim :D yada iyi bir pc topla
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Hayır. Oynayamazsınız. Arkadaşım PS2 ve PS3 birbirinden farklı şeyler. Birbirlerine yakın özelliklere sahip değiller. PS3 çok daha ileri bir cihaz PS2'ye göre. Birbirleriyle alakaları yok.biliyorum hani dedim bir yolunu bulup PS2 donanımında bir 2 deyişiklile bu sonuca ulaşmıtır
dedim.
Yıllanmış Üye
109 mesaj
Arkadaş şaka yapmış galiba oyunlardaki grafik bile yeterli ama istersen Blu Ray , Wifi bile bitirir