Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce playstation la birlikte modern warfare 3 ve pes 2012 aldım mw 3 den çok memnun kaldım hala multiplayer oynuorum.Pes e gelirsek kardeşim aldı ki bn futbol,basketbol oyunlarını hiç sevmem o yüzden oynayamıorum.Multiplayer oynayabileceğim birçok arkadaşım var.Multiplayer ı iyi olan oynayabileceğim(spor oyunları hariç)(genellikle savaş) bir oyun daha almak istiyorum.Önünüze bu oyunları sundum.Eklemek istediğiniz oyun varsa yoruma yazabilirsiniz şimdiden sağolun.
Playstation 3 için oyun
multiplayer da mw 3 kadar zevk verecek bir oyun istiorum.yukarıdakilerle sınırlı kalmayın 6 oyundan sadece 1 i tam savaş oyunu
tamam teşekkürler diğer yorumları bekliyorum arkadaşlar anketi çok dikkate almayın istediklerinizi yazabilirsiniz :)
Arkadaşim God of War hiç oynamadısan kesinkile tavsiye ederim PS3 te full seri var Gow1-2 ve Gow3 birinden başla şahane bi oyun türünün te örneyi.Ama online var mi bilmiyorum onilne istiyorsan yeni oyunu bekle God of War:Ascension...
http://www.youtube.com/watch?v=fAZcHQ3QDxw
İyi oyunlar.
Hepsi oynamaya değer. Hepsini teker teker oynayın kesinlikle memnun kalacaksınız.
tabikide battlefield 3 mw3 bf3'ün mp si yanında mario gibi kalır :D o görseller o uaçk kullanduğun büyük maplar ps3 te mw3 oynuyorsan zamanka bf3e de alışırsın.Dice 2.0 oyun motoru parçalanabilir maplar araçlar. BATTLEFILED 3 Videolarını izlememissin galiba izlemeni tavsiye diyorum sonra kararrını verirsn :)
tabikide battlefield 3 mw3 bf3'ün mp si yanında mario gibi kalır :D o görseller o uaçk kullanduğun büyük maplar ps3 te mw3 oynuyorsan zamanka bf3e de alışırsın.Dice 2.0 oyun motoru parçalanabilir maplar araçlar. BATTLEFILED 3 Videolarını izlememissin galiba izlemeni tavsiye diyorum sonra kararrını verirsn :)Starhawk en baba Mp Ps3 oyunudur. Bf3 de iyi ama starhawk bir baska.
Max Payne 3 benim favorim Singleplayer'ı kadar Multi'si de çok güzel. :)