Çip olayını duyunca inanmadım , usb çip satan playstation dükkanına gittim olay doğruymuş . adam versiyonunun 3.42 'den düşükse usb çip uyar dedi benim ps3 versiyonu 3,41 olduğu için uyuyormuş fiyatını sordum 145.00 tl dedi çok pahalı geldi alamam dedim , adam bi orjinal oyuna zaten 100 veya 150 tl veriyorsun dedi çipi bir kere alacaksın ondan sonra istediğin oyunu oynayacaksın dedi. bende oyunların üstüne para verip takas yapıyorum öyle biraz ucuza mal
oluyor dedim. ......çipi aldıktan sonra oyunları 10 veya 15 tl'ye alabileceksin dedi
başladım pazarlık yapmaya öyledir böyledir adam 130.00 tl'ye kadar indi çipi aldım.Çip updateliymiş , çoğu oyunu blu-raysız açabiliyormuş , birde 1 yıl garanti verdi artı 1 tane de playstation 3'üme pes 2011 oyununu hediye olarak yükledi.
internetten 2 tane oyun download ettim harici harddiskime yükledim oyunlar güzel bir şekilde çalışıyor. arkadaşlar bu çipi şiddetle tavsiye ediyorum almak isteyen en yakın playstation işi ile ilgilenen dükkandan updateli çip alsın yada kocaeli'de nefe playstation'dan alabilir.ben güvenerek aldım, güzel birşekilde çalışıyor . işte playstationcunun teli :0534 866 65 21 ismi nefe playstation
piyasada başka çiplerde varmış .sakın garantisiz updatesiz çip almayın çünkü bu çiplerin değişik şekilleri varmış . bazıları update olmadığı için yeni versiyona ayak uyduramıyormuş. Benimki updateli :D:Dli :D:Dli :D:D