PlayStation 4'e en sert eleştiri Nvidia'dan!

CHIP Online
22-03-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

PlayStation 4 için herkes bir şeyler söyledi. Ama daha önce hiç kimse, bu kadar sert konuşmamıştı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/pla ... idia-dan_39283.html

Resimlerle: PlayStation 4'ten yepyeni kareler!

Bundan sadece birkaç gün önce, Nvidia'nın içerik ve teknoloji kıdemli başkan yardımcısı Tony Tamasi, Sony'nin yeni jenerasyon konsolu olacak olan PlayStation 4 için herhangi bir parça desteği sağlamayacaklarını dile getirmişti.


PS3 ile kazandıkları deneyimlerden yola çıkarak derslerini aldıklarını ileri süren Tamasi, PlayStation 4 için kendilerine ödenecek paranın, harcayacakları performansa göre ziyadesiyle düşük kalacağını düşünüyor. Yine de Nvidia'nın bazı noktalarda yeni konsol için parça sağlayacağı düşünülüyor. Ama Nvidia'nın zehir gibi açıklamaları da gelmeye devam ediyor.


Tamasi'nin bir internet sitesine yaptığı son açıklama, konsolun performansı konusunda oldu. Kendisi; "Eğer Sony, hesapladığı üzere PS4'ü Kasım ayında piyasaya sürmeye çalışırsa, en iyi ihtimalle GTX680 ekran kartı destekli bir kasaya sahip olacak ki bu konsol satışa sunulduğunda bu kart bir buçuk yılını geride bırakmış halde karşımıza çıkacak. Yabni PS4, daha doğar doğmaz eski bir teknoloji olmaya mahkum kalacak."


Konsolların kapalı, yani parçaları değiştirilemeyen kutular olduğunu da konuşmasında belirten Tamasi, "Tarih tekerrürden ibarettir ve eğer yeni konsollar şu ana kadar hesaplandığı şekilde piyasaya çıkarlarsa, bir önceki jenerasyondan çok daha hızlı eskiyecekler" diyerek, çok daha farklı ve geleceğe dönük sistemler üretilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Tüm Konu: PlayStation 4'e en sert eleştiri Nvidia'dan!

Resimlerle: PlayStation 4'ten yepyeni kareler!

Kaynak: www.chip.com.tr