Plugin-container.exe nasıl kaldırabilirz ve kaldırdıktan sonra zararı olurmu firefoxda hız düşüklüğü yaşanırmı yardımcı olursanız sevinirm.
Plugin-container.exe Kaldırmak Faydalımı Olur?
:) Flash, Java vs 'siz bir tarayıcı yada internet düşünün...
Plugin-container.exe Firefox'un yeni nesil özelliği, özellik bazı eklentileri ayrı biçimde tutarak ani çökmelerde sadece eklentinin bağlı olduğu uygulamayı çöktürüyor, böylece tarayıcı çökmüyor...
Sonuç kaldırmayın, kaldıramassınız ;)
Bu Dediğiniz Flash Player İşlemidir Kapatır Veya KAldırırsanız flash içerikleri oynamatamsınız.Yani Videoları fln unutabilirsiniz :D
Sonlandırmaman faydalı olur yoksa flash oyun, video vb. çalıştıramazsın.
Plugin-container.exe nasıl kaldırabilirz ve kaldırdıktan sonra zararı olurmu firefoxda hız düşüklüğü yaşanırmı yardımcı olursanız sevinirm.Chip Dergisi 12/2010 sayısında 159. sayfada tamda istediğin bu bilgi ipucu olarak okuyucuya sunulmuş. şahsen plugin-container.exe benim içinde bir kabustu.
Plugin-container.exe nin çalışmasını durdurduktan sonra tarayıcımın performansında azalma veya sayfaların görüntülenmesi, videoların oynatılması ve flash oyunlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım, öneririm.
bilgi ipucunda Kapatmak için önce adres çubuğuna about:config yazın.
Sonra ipc yazıp filtrele deyin ve üstten ilk beş değeri tersine çevirin yani true‘lar false false‘lar ise true olsun.
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – true şeklindeki ifade,
dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll – false olacak… yazıyor.
ilk beş değer şöle oldu true false false false false bölede işlevini kaybedermi flash,java vs ?
ama nerdeyse firefox kadar ram yiyor. birinde firefoxum bayaa ağırlaştı. fare imleci kum saati yapıyor saatlerce. tıklamak fayda etmiyor. görev yöneticisinden bir baktım ki plugin-container.exe diye bir şey. firefoxum 200 mb yiyordu, bu exe ise 500 mb. iyice ağırlaştı bilgisayarım.şu güncellemelere sinir oluyorum. ağırlaştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar.
bu arada filtreye dom.ipc .... ismi yazdım ama sadece ...enabled ile biten geldi. diğer sonu dll ile bitenler görünmedi. ben de filtre değil de listeden baktım. dom.ipc.plugins... ile başlayan 6 tane isim buldum. ama chip dergisinin resmindeki gibi değildi isimleri. bu altısını da false mi yapacam?
listedekiler şunlar:
dom.ipc.plugins.enabled
" .java.enabled
" parenttimeoutsecs
" processlaunchtimeoutsecs
" timeoutsecs
dom.ipc.processcount