Öncelikle merhaba diyorum arkadaşlar Point Blank oyununu aramızda bilmeyen yoktur diye düşünüyorum Üstelik [color=#FF4040]TÜRKÇE ama bilmeyenler için ve oyundaki aksyonu fps yi buraya aktarmak istiyorum biraz geç kalsamda [color=#FFBF00]oyun bitmiş değil
OYUN TAM 1 SENEYİ DOLDURDU 1 yaşında olduğu için muhteşem ve ilginç ETKİNLİKLER yapılıyor eğlenceli ve Aksyon dolu bir maceraya hazırmısınız EVET sesleri geliyor gibi kulağıma hadi başlayalım
Nedir Bu? sorusuna cevabım olarak
Point Blank oyun yapımcısı "Zepetto" şirketi hakkında edindiğim ve araştırdığım bilgilerden
Zepetto Nedir ?
Şirket Sitesi: www.Zepetto.com
Kuruluş Tarihi: 8 Eylül 2003
Şirket 2005 yılında Kore oyun ödülleri başlığı altında Kore başkanından 'superstar' ödülünü almıştır.
Farklı oyunlar üreten ve aynı zamanda Point Blank'ın üreticisi olan şirket.
Peki bu oyunu hangi ülkeler oynuyor ve yayım hakları ?[color=#FF4040]
Kore Cumhuriyeti: NCSoft
NCSoft 50den fazla oyunu kendi çatısı altında birleştirmiş, gerçekten başarılı bir şirket.
Endonezya: PT Kreon
Fazla bir bilgi edinemedim fakat sadece Point Blank oyunu altından giden bir şirket.
Tayland: NC True Co, Ltd
7 farklı flash,mmofps,mmorpg,web tabanlı oyunu kendi çatısı altında toplayan bir şirket.
Rusya: Innova Systems
Point Blank ve benzeri 12 oyunu çatısı altında birleştiren Rusya merkezli bir firma.
Türkiye: Nfinity Games (en son biz aldık tabii :) )
TÜRKİYE SUNUCUSU ADRESİ: http://pb.nfinitygames.com/
Biliyorumki en iyi Fps oyunu Point Blankdır.TÜRKİYE ilgili Yapımcı Firna Nfinity Games olan bu muhteşem online oyun Free2Play olma hakkını kazanarak ilk Beta 2. normal bir şekilde oyuncu sayısını oldukça aştı profesyonel oyuncular ve amator oyuncular oyunda karınca gibiler oyunun ön yüzünü keşvetmek o kadar kolay ve zevkli ki bunu siz de gelin çağrısı olarak değil oynadığım için söylüyorum. HADİ BİRDE RESİMLERE GÖZ ATALIM
OYUNA GİRİŞİMİZ BU ŞEKİLDE
NOT: OYUNDA ÇOK İYİ BİR GÜVENLİK DUVARI VARDIR HACKLAR İÇİN KURUMA KALKANI OLARAK BİLİNİR.
BU BÖLÜM DE GİRİŞ BÖLÜMÜMÜZ ARKADAŞLAR
SUNUCU BÖLÜMÜMÜZ
2. KADEMELİ SUNUCU(AYRIK SUNUCULAR DİYE GEÇER)
Gördüğümüz gibi ilk sunucu nerdeyse tıklım tıklım dolu ve içerde bir kapışma cehennem ateş bomba mermiler diz boyu başımıza yağıyor içlerinden neden sizde olmayasınız..
BUNLARDA ODALAR YANİ GİRECEĞİNİZ HARİTA VE OYUNCU KISIMLARI
BU KISIM EKİPMAN SATIN ALMA KISMIDIR SAVAŞIRKEN SİLAHLARA İHTİYACIMIZ OLACAK
BU KISIM İSE DONANMA KISMIDIR SATIN ALDIĞIMIZ VEYA GELEN HEDİYELERİ GİYERİZ
MASKE YÜZ DEĞİŞTİRME VE KIYAFET BÖLÜMÜDÜR
GÖREVLERİ YERİNE GETİR KARTLARI BİRLEŞTİR VE RÜTBENİ SEÇ
Acronym: PB
Status: Released
Release date(s): 2010
Genre: Online FPS
Platform(s): Win
Developer(s): Zepetto
Publisher(s): NCsoft