OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
arkadaşlar Kayıt:Bugün Mesaj:1 ne demek istediğimi anladınız galiba
SoN_KraLarkadaşlar Kayıt:Bugün Mesaj:1 ne demek istediğimi anladınızGayet ii anladım
SoN_KraLarkadaşlar Kayıt:Bugün Mesaj:1 ne demek istediğimi anladınızBende gayet iyi anladımCHIP Online Forumda reklam yapmak yasaktır.
enes39Bende gayet iyi anladımCHIP Online Forumda reklam yapmak yasaktır.Hahahah gülmek istemiyorum boomark bölümünde sence bu reklam amaclımı ?
byburak2008Hahahah gülmek istemiyorum boomark bölümünde sence bu reklam amaclımı ?sence ne amaçlı
SoN_KraLsence ne amaçlıHicbir şekilde site ile düzgün bir bağlantı kurulamıyor .co.cc uzantılı siteler genelde kötü amaclı kullanılıyor bu amacla olabilir
byburak2008Hicbir şekilde site ile düzgün bir bağlantı kurulamıyor .co.cc uzantılı siteler genelde kötü amaclı kullanılıyor bu amaclaadam resmen reklam yapıyor
SoN_KraLadam resmen reklam yapıSen her reklam amaclı tanıtılan siteye tıklarsan reklam amaclıymış diye ooo
hiçbir şekilde reklam amaçlı yayınlamadım...ayrıca co.cc kötü amaçlı kullananlar olabilir girdiyseniz eger hiçbir şekilde kötü amaçlı degil tamamen bilgi eglence amaçlıdır.ayrıca Bookmark bölümü eger bu reklam ise buradaki site tanıtımlarda reklama girer ve buradaki herkes reklam yapıyo demektir.