selam arkadaşlar:
prince of persia 4. serisi benim bilgisayarımda çalışır mı?(donma olmadan)
anakart: asus p5kpl-am se
işlemci: intel pentium dual core e5200 2.5GHz
ram: 1gb ddr2
ekran kartı: ati radeon x1600/1650 series 512mb 128 bit
ben ram ve işlemci konusunda kararsız kaldım... sizce donma olmadan çalışır mı? """"minimum ayarlarda""""!
pop4 donma olmadan çalışır mı?(bu sistemle)
işlemcin ve ramin iyi ama ekran kartından belki takılma sorunu olabilir...,
Can You run it sitesinden test et istersen;)
şimdi arkadaşım ben o oyunu alıcam. çalışmazsa para boşa gitmesin diye soruyorum. bide bi şeye baktım.
cod5 in istediği minimum ekran kartı: Nvidia geforce 6600 serisi 256mb
pop4 ün istediği minimum ekran kartı: nvidia geforce 6800 series 256mb
cod5 minimum ayarlarda hiç kasmadan oynadım. ekran kartlarının arasında fazla fark yok gibi.
bişey daha sorucam. ben şimdi Ati ekran kartıma hangi Nvidia ekran kartının denk olduğunu nerden anlıcam?
şimdi arkadaşım ben o oyunu alıcam. çalışmazsa para boşa gitmesin diye soruyorum. bide bi şeye baktım.Anlayıpta ne yapıcan bi yararı yok.. öğrenmenin..
cod5 in istediği minimum ekran kartı: Nvidia geforce 6600 serisi 256mb
pop4 ün istediği minimum ekran kartı: nvidia geforce 6800 series 256mb
cod5 minimum ayarlarda hiç kasmadan oynadım. ekran kartlarının arasında fazla fark yok gibi.
bişey daha sorucam. ben şimdi Ati ekran kartıma hangi Nvidia ekran kartının denk olduğunu nerden anlıcam?Sen Cod 5 i kaç çözünürlükte oynadın...
Ama büyük ihtimal onu açtıysa pop4'üde açar..
480x600 veya 600x800 o civarkarda oynadım çöznürlüğü. ayarlar minimumdu. anti aliasing x2 idi.
Hmmm... Eh,minimumda o çözünürlükte rahatça oynarsın sanırım.Aama efektlerin yoğun olduğu sahnelerde anlık yavaşlama ve takılmaları göze alman gerek.
bu takılmalar öyle çok yoğun olmadıkça ve kısa süreli (1 sn gibi) olursa oynarım artık. yapçak bişi yok.
İşte ortalığın karıştığı dövüşlerde,bir yerin görnüşü değişirken 1 ile 5 saniye arası takılmalar yaşayabilirsin.Uzun süre oynarsan artabilir de.Bir de yükleme süreleri uzun olur.
anladım. olmadı oyunu alıp bi deniyim. iyi çalışırsa oynarım. çalışmazsa zaten öbür yaza kadar para biriktirip ekran kartı ve ram i değiştiricem zaten. oyunu saklarım.