Arkadaşlar benim araba sürmeyi yavaş yavş öğreten ve fazla ağır olamayan bir program arıyorum.Hepinize şimdiden tesekkürler
Porgram önerisi
programlar işe yaramaz.köy yolu gibi tenha yerlerde zaman zaman al arabayı dolaş.veya bir sürücü kitabı al çalış.sürücülük debriyajdan ibaret.onu kullanmayı bilirsen sürücü olabilirsin
Son Düzenleme: GazI_9o9 ~ 26 Ağustos 2008 16:50
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
712 mesaj
programlar tam olarak işe yarar yada yaramaz demek yanlış
programlar sayesinde refleksler ve direksiyon hakimiyeti gelişir
ama işin birde gerçek trafiğe çıkma boyutu var arabadaki debriyaj fren vites gibi kontroller var durk kalk çalışması var rampada kaldırma var dönüşlerde ve virajlarda arabanın vereceği tepkileri öğrenme var vs vs
önemli olan sanal ortamdan da gerçek ortamdan da kişinin sürüş becerilerileri çıkarabilmesidir
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
pc ogrenmek gıbı kurcala bencee arabayıı ...:))
Yıllanmış Üye
712 mesaj
gazi909ahmetin verdiği programla sadece ingilterenin trafik kurallarını öğrenirsin.sinyal ver,dur,korna vsvs..:)ben bunu eğlence için kullanırımne için kullanırsan kullan
nfs oynamanın bile reflekslere etkisi var kim ne derse desin...
Razorbackne için kullanırsan kullandostum ben sana muhalefet amacıyla yazmıyorum bunları.sadece kişisel görüşlerim.tabi nfs oynarsan virajı nasıl alman ne zaman kırman gerektiği konusunda fikir sahibi olursun ama önceki yorumunda dediğin gibi gerçek hayat çok farklı..
nfs oynamanın bile reflekslere etkisi var kim ne derse desin...