minton dsl2008u dial-up modemim var.bu modemde port açabilirmiyim.eğer bu modemde port açabilabiliyorsa bunu nereden ve nasıl yapabilirim?teşekkürler..
port açma
port açma işleminde her zaman sabit ip alınacak diye birşey yok ayrıca her modemde port açma işlemi mantık olarak aynı olsa da ayarları kendine özeldir. kullandığınız modemde port nasıl açılır buraya bakınız http://www.portacma.net/ bu adreste çoğu modeme ait resimli anlatımlar bulunmakta
o sitede benim modemim yok...
ayrıca benim modemimin böyle bir ayar sayfası da yok...yani benim modemimde port açılmıyormu ???
DahakArchero sitede benim modemim yok...google a minton dsl2008u yazınca sadece bu senin açtığın chipteki konu çıkıyor demekki öyle bir modem de yokbüyük ihtimal sendeki minton MDSL serisi bir modemdir o da SİTEDE VAR
ayrıca linkte mdsl-210 u vermiş başka model vermemiş bu da minton modem dandik bir modem olduğu için bütün serileri aynı arayüze sahip olabilir anlamına geliyor
linkte emule için port açmak anlatılmış fakat siz ne için açacaksanız resimlere bakarak benzer şekilde açarsınız
son olarak usb modemlerde port açılmasına gerek yoktur eğer modeminiz usb ise
Son Düzenleme: MY_KIL ~ 07 Haziran 2009 15:39
öncelikle cevaplar için çok teşekkürediyorum.ben online oyun oynuyorum ve oyunu daha iyi oynamak için(lagı azaltmak için) port açmak istiyorum.evet modemim usb modem.neden usb modemlerde port açmaya gerek yoktur?
yani kısacası benim dsl208 modemde corpixxin koyduğu resimdeki gibi bi ayar yeri yok.kiminiz açılır kiminiz açılmaz yazmışsınız.açılırmı açılmazmı??? eğer açılıyorsa nereden yapabilirim.tekrar söylüyorum bende böyle bi ayar sayfası yok yada ben bulamadım.ve bn modemden hiç anlamıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler