Arkadaşlar utorrent prgramını yükledikten sonra internetten port nasıl açılır öğrendim ama bu arada modeme veya pc bu port üzerinden sızılma gibi bir durum olur mu acaba korkmaya başladım.yoksa lazım değil aynı işlemleri geri alıp silecem portunuda torrentinide :( bu arada port açtım ama utorrent de kayda değer bir hızlanma olmadı.detaylı bilgi verirseniz sevinirim.teşekkürler.
Port açmak sakıncalı mı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj
Benim tavsiyem port açmamanız olacak.Portlar adındanda anlaşılacağı üzere limanlardır siz ne kadar çok liman açarsanız gelecek tehlike o kadar çok olacaktır.
Yıllanmış Üye
1,238 mesaj
hamann7725valla değiştirdiğim ayarları eski haline getirdim modemi kapatıp açtım.herşey eskisi gibi görünüyor ama inşallah kapanmıştır.çünkü ben biraz vesvese biriyimÇalıştıra cmd yaz çıkan dos ekranına netstat -an yaz ve enterle çıkan sonuçlara bakarak açık portları görebilir ve kapatabilirsin
YasarSÇalıştıra cmd yaz çıkan dos ekranına netstat -an yaz ve enterle çıkan sonuçlara bakarak açık portları görebilir vesen bu işi biliyorsun yaşar kardeşim yaptımda bi zibil şey çıktı ne anlayıyayım hangisi açık port falan...
Yıllanmış Üye
1,238 mesaj
Çok kolay orda listening yazan portlar açık demektir onları kapatacaksın
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
port açmassan downloadında diil ama uploadında bi yavaşlık olabilir
heleki 1 mbit kullanıyorsan üyelik sistemindeki torrent sitelerinde upload yapmadıgın için banlanabilirsin
freeleech trackerlarda takılırsın ordanda gelebilecek virüsler sıkıntı olur:)
ben adsl modem aldıgım günden beri sürekli portlar açtım
oyun için radyo için torrent için vs..
sonuçta bir virüs programı kullanırsan hacker saldırılarına karşı güvenlik alırsın
port biz Türkiyeden torrent çekenler için açılmalıdır