power point sunularını nasıl vcd formatı

HPQ-User
18-02-2008, 00:34   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

vlkn965 sormuş:
power point sunularından olusan bir slayt gösterisini arkadaşıma hedye ettim fakat kendisinin bilgisayarı olmadığından seyredemiyor dvd de seyredebileceği bir formata dönüştürme istiyorum bu konuda yardımlarınızı talep ediyorum .şimdiden teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp yüklü 80gb harddisk 512 ram dualcore 3000(sanırım)işlemci hatırlayabildiğim bu kadar

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Koray Kocaman
18-02-2008, 00:45   |  #2  
Koray Kocaman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Merhaba..

Farklı format ile izleme seçeneği hakkında bilgim yok ama şöyle bir öneride bulunabilirim.
Bazı DVD Player'larda USB girişi oluyor.Sunumunuzu FlasDısk içine atarak DVDPlayer üzerinden bağlanıp izleme şansını yakalıyabilirsiniz.

Papatyasever
18-02-2008, 00:59   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
448 mesaj

Bunun için program duymadım ama üşenmezsen uzun yolunu anlatayım. Önce sunudaki her slayt tasarımının üzerine tıklayıp ctrl+a tuş kombinasyonuna basarak sayfanın tümünü kopyala. Sonra paint'i aç ve düzenden yapıştır de. Dosya-kaydet de. Her bir slayt sayfası için bu işlemi tekrarla. Sonra "başlat-programlar"dan Windows Movie Maker uygulamasını açıp kaydettiğin resimleri bu uygulamaya yükleyip, her resmin ne kadar gösterileceğini belirleyerek salytını windows ortamında izlenebilir bir filme dönüştürebilirsin...

Edit: Sanırım asıl kısmı yazmayı unutmuşumAğlıyor Bu dosyayı da nero ile VCD formtında yazdırabilirsiniz.

Son Düzenleme: Papatyasever ~ 18 Şubat 2008 03:22
evakartal
18-02-2008, 03:41   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
80 mesaj

Camtasia Studio4.0 (Power Point sunularını "avi" biçimli video dosyalarına çevirmenizi sağlayan bir program)

Presentation to Video Converter (PowerPoint sunumlarınızı AVI, ASF ya da MP4 biçimli video dosyalarına çevirmenizi sağlayan bir program)

Pps To Avi Converter (adi üstünde Beğendim )

PPT To Video Scout 1.50 (Powerpoint sunularinizi yani PPT'yi AVI, MPEG, FLV biçimli video dosyalarına çevirmenizi sağlayan bir program)

Son Düzenleme: evakartal ~ 18 Şubat 2008 03:42