MERHABALAR DUN AKŞAM VATAN BİLGİSAYARDAN OCZ600SXS-EU STEALTHXSTREAM 600W POWERSUPPLY ALDIM EVE GELDİM KUTUSUNDAN ÇIKARIP MASANIN ÜZERİNE KOYMUŞTUM DALGINLIK SONUCU MASADAN YERE DÜŞTÜ. ACABA Bİ SORUN OLMUŞMUDUR ŞUAN BİLGİSAYARIMDA TAKILI DUNDEN BUYANA Bİ SORUN GÖREMEDİM İLERKİ DÖNEMLERDE BU DÜŞÜRME İLE İLGİLİ BİR SORUNLA KARŞILAŞABİLİRMİYİM BÖLE BİŞİ MÜMKÜNMÜDÜR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
power supply OCZ 600WPOWER SUPPLY ÖNEMLİ
- 1
- 2
Şu anda düzgün çalışıyorsa gelecektede bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum...
arkadaşlar bana da şu power supply konusunda yardımcı olun benim üç senelik emektar bilgisayarı yenilemek istiyorum sempron 2800 var ve kasadaki power supply 300 watt acaba intel core 2 duo işlemcili bir sistemi kaldırır mı bana bilgisayar mağazısında ki bir görevli yetmez dedi sizce ne yapmalıyım...
modjoarkadaşlar bana da şu power supply konusunda yardımcı olun benim üç senelik emektar bilgisayarı yenilemek istiyorum sempron 2800 var ve kasadaki power supply 300 watt acaba intel core 2 duo işlemcili bir sistemi kaldırır mı bana bilgisayar mağazısında ki bir görevli yetmez dedi sizce ne yapmalıyım...bence sistemini komple yenile hadi işlemciyi değiştin diyelim ki bunun için önce anakartı da değişmen gerekecek e birde psu eee geriye ne kaldı ki ekran kartı,ram ve hd e bunlarıda değiş baride komple yeni sistem olsun
zaten sistemi komple değiştiriyorum benim anlatmak istediğim kasa aynı kalacak üzerinde mevcut 300watt kasanın güç kaynağı var acaba yeterli olurmu işlemci core 2 duo 2,66 ghz
çok saol ya bilgisayardan anlayan onca kişiye sordum hiç bunu düşünmemiştik dediler
ya bu güç kaynakları ne kadar pahalı kasayı komple değiştirsek daha mı akıllıca olur...
modjoçok saol ya bilgisayardan anlayan onca kişiye sordum hiç bunu düşünmemiştik dedilerben sana o yüzden komple yenile demiştim.
ya bu güç kaynakları ne kadar pahalı kasayı komple değiştirsek daha mı akıllıca olur...
bu gün itibariyle yeni bir sistem satın aldım vatan bilgisayardan yardımcı olan arkadaşa sordum acaba 300 watt güç kaynağı yeterlimidir diye ekran kartına bağlı dedi 128 bit bir ekran kartı yeterli olacaktır dedi bende şöle bir sisten kurtum
intel core 2 duo 2,66 ghz 6 mb işlemci
gigabyte s series anakart
msi ati r3650 512 mb ddr3 128 bit ekran kartı
kingston 3gb 800 mhz ram
diğer parçalar eski bilgisayarımdan kullacağım acaba bu sistem vatan bilgisayardaki görevlinin dediği gibi güç kaynağı sorunu çıkarır mı sizce...
f2005_gaMERHABALAR DUN AKŞAM VATAN BİLGİSAYARDAN OCZ600SXS-EU STEALTHXSTREAM 600W POWERSUPPLY ALDIM EVE GELDİM KUTUSUNDAN ÇIKARIP MASANIN ÜZERİNE KOYMUŞTUM DALGINLIK SONUCU MASADAN YERE DÜŞTÜ. ACABA Bİ SORUN OLMUŞMUDUR ŞUAN BİLGİSAYARIMDA TAKILI DUNDEN BUYANA Bİ SORUN GÖREMEDİM İLERKİ DÖNEMLERDE BU DÜŞÜRME İLE İLGİLİ BİR SORUNLA KARŞILAŞABİLİRMİYİM BÖLE BİŞİ MÜMKÜNMÜDÜR CEVAPLARINIZIilerde lehim çatlakları oluşabilir.ısınmadan dolayı tabi yere çarpış sertliğine ve açısına bağlı
VALLA YÜZÜSTÜ DÜŞTÜ FAN KISMININ OLDUĞU YERDEN
VE POWERSUPPLYNIN KENARLARINDAN BOYALARI HAFİFTEN AÇILDI
YAKLAŞIK 1 HAFTADIR KULLANIYORUM BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM
AMA DEDİĞİNİZ GİBİ OLMUŞ OLABİLİR Mİ? SELAMLAR
alper_035ilerde lehim çatlakları oluşabilir.ısınmadan dolayı tabi yere çarpış sertliğine ve açısına bağlıÇOK SERT OLMASADA FAN KISMINDAN DÜŞTÜ YERE FANI YERE BAKACAK ŞEKİLDE YANİ SELAMLAR EĞER BU TİP SORUNLAR OLACAKSA DEĞİŞTİREYİMMİ POWERSUPPLYMİ?
saintbişey olamz takma kafana kepten başkasını olsaydı ilk başta olurdu şimdi artık daha dikatli olursun ama bu düşen donanım ekran kartı olaydı şimdi elinde uhu parçalarını yapıştıryor olurdun. :)))valla yüreğime su serptin saint kardeşim o kadarda para verdim hani ziyan olmasını istemem çok sağol " şurayı anlamadım yanlız kepten başkasını olsaydı derken" n demek istedin selamlar
saintmecazi anlamda takma kafana kepten başkasını derken yani hiç bişeyi dert etme anlamında. :)) niyetimiz kimsyi kırmak değildir.eyvallah kardeşim çok sağol
çeker kardeş 300vatt yeterli zaten kurmuş olduğun sistem başlangiç için zaten psu ekran kartına bağlı
sanki eletronikten çok anlıyon.sanki board tamir ediyonuz
alper_035sanki eletronikten çok anlıyon.sanki board tamirPEKİ SİZ ELEKTRONİKCİSİNİZ SANIRIM BOARD FALAN TAMİRİ DEDİĞİNİZE GÖRE YERE FAZLA YÜKSEKTEN DÜŞMEDİ FAN KISMI AŞAĞI GELECEK ŞEKİLDE DÜŞTÜ İLERİDE ISINMADAN LEHİM ÇATLAĞI OLDUĞUNU YAZMIŞTINIZ BU TİP SORUNLARLA KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN DEĞİŞTİREYİMMİ ŞİMDİDEN YOKSA BÖLE KALSIN MI GERÇİ DEĞİŞİM İŞİNE SANIRIM PEK SAĞLIKLI BAKMAYACAKLAR AMA ÇÜNKÜ KULLANICI HATASI VAR SİZCE N YAPMALIYIM BU KONUDA BANA YARDIM EDERMİSİNİZ ŞUAN BİLGİSAYARIM SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR Bİ SORUNUDA YOK SELAMLAR
ya dostum sen merak etme hiçbirşey olmaz lehim çatlağı öyle kolay oluşacak birşey değildir sende lehim çatlağı fln oluşacağını zannetmiyorm. Bak bunu sana 12 yıldır lehimle ve elektronikle uğraşan biri olarak söylüyorm. Binlerce kez lehim yaptım hiçbir zaman karşılaşmadım. Ayrıca o alet yurtdışından Türkiyeye taşınırken yüzlerce darbeye mağruz kalıyor birşey olsa o zaman olurdu.
elektrobeyinya dostum sen merak etme hiçbirşey olmaz lehim çatlağı öyle kolay oluşacak birşey değildir sende lehim çatlağı fln oluşacağını zannetmiyorm. Bak bunu sana 12 yıldır lehimle ve elektronikle uğraşan biri olarak söylüyorm. Binlerce kez lehim yaptım hiçbir zaman karşılaşmadım. Ayrıca o alet yurtdışından Türkiyeye taşınırken yüzlerce darbeye mağruz kalıyor birşey olsa o zaman olurdu.elektrobeyin kardeşim teşekkür ederim değerli yorumlarından dolayı elektronikten anlamayınca birazda bu konularda cahil olunca malum böle kafama takıldımı takılıyor işte ama artık kafam rahat çok sağol
- 1
- 2