AMD 5000 2.6 GHZ X2
4 GB RAM (2*2)
250 GB HDD SAMSUNG 7200 RPM
EKRAN KARTI ONBOARD TAKILIOM :D 512 MB (256 MB RAMDEN VERDİM :D)
GIGABYTE M6 ANAKART
SİZCE BU SİSTEME FRISBY REAL 350W POWER SUPPLY YETERLİMİ??
AMD 5000 2.6 GHZ X2
4 GB RAM (2*2)
250 GB HDD SAMSUNG 7200 RPM
EKRAN KARTI ONBOARD TAKILIOM :D 512 MB (256 MB RAMDEN VERDİM :D)
GIGABYTE M6 ANAKART
SİZCE BU SİSTEME FRISBY REAL 350W POWER SUPPLY YETERLİMİ??
Frisby nin ürünleri kalitesizdir yazdığın ürün gerçek değerleri vermez.. bu linkte ki powersupply sana yeterli olacaktır kalitelidir.2.altarnatif olarak FSP nin 350 wattlık powersupply nıda tercih edebilirsin.
Power supply derken FSP sinin 350 w olgunu kastetmistim :S
şimdi cvp bekliyorum :D
yha kanky bisi sorcam ..Bunlardan uzak dur diosunda neye göre yada neden, pc ye bi zararımı var??
Bide bu sisteme FSP sinin en az kaç olması lazım....:S
mypoinsfox12yha kanky bisi sorcam ..Bunlardan uzak dur diosunda neye göre yada neden, pc ye bi zararımı var??bu markalar yazdıkları gücü veremezler bu yüzden de sistemi stabil bir şekilde çalıştıramazlar çalıştırır ama işte ittire kaktıra birde kısa devre koruması vb özellikleri olmadığı için herhangi bi kısa devre yada dalgalanmada yanar tabi eğer şansın varsa sadece kendisi, yoksa başta anakart olmak üzere diğer donanımların da mevta:)
3 yıl garantisi var :D bütün parçaların .....
Bu ürünü arastırdım ama arkadaş:ittire kaktıra birde kısa devre koruması vb özellikleri olmadığı vs . yazmıs ama burda öle yazmıo :S
açıklama: Düşük ses, Otomatik fan hız kontrolü, Aşırı voltaj ve akım korumalı, Kısa devre korumalı, 150x140x86 mm (GxDxY)