merhaba 480 wattlık (ANTEC - NEO POWER 480 ) supply ım zorlanıyor gibi düşünüyorum p.s. ın çok ısınıyor çevreye hissedilir derecede ısı veriyor sorun olup olmadığını nası anlarım sistem özelliklerim aşağıdaki gibi
INTEL - E6400 CONROE
ASUS - COMMANDO
MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC
GEIL - 2x1 GB DUAL DDR2 800
SAMSUNG - 400 GB SATA2 16 MB NCQ
SAMSUNG - SH-S182D dvd-rw
asus cd-rw
POWER SUPPLY YETERZİZ Mİ?
Ekran kartın zaten bütün gücü çekiyor gibi. :D Bunu en iyi egemengiga cevaplandırır. Benım aklıma ekran kartı gelıyor ama 480W güç kaynagı sanki biraz yetersiz gib geldi o ekran kartına. Seni yanlış yönlendirmek istemem ama Egemengiga bunu bilir.
sıradan bir oyun ( kartı yormayacak basit bir oyun)oynasam bile psu nun ısındığını hissediyorum
ekran kartın overclock lu oldugu ıcın PSU zorlanıyor olabilir.egemengiga gelır bırazdan
Ekran kartı diyorum. Böyle bir 8800 serisi karta 600 wattlık bir Power supply yakışır ancak. Harddisk te ardından geliyor.
eger olcebilirsen PSU sicakligini digital derece ile olc. yani el yakmiyorsa sorun yok. sistemin icin hesaplayiciya gore yaklasik 400watt yeterli. ANTEC kaliteli bir marka...
teşekkür ederim bende hesaplamaya çalışıyordum güzel bir hesaplama sayfası aama bazı birimlere tam hakim değilim tam çözemedim grafik kartını çok yoracak oyunlar oynamadım henüz psu yetersizse tamiri mümkün olmıyan büyük hasarlar oluşur mu*
yetersiz PSU genelde parcalari yakmaz. cunku PC reset atar ya da kapanir. sadece ucuz ve dandik PSU lar voltaj dalgalanmalarinda sorun cikartir...
Arkadaşım açık ve net soyleyim.Bu psuya bu sistem emanet edilmez.480 watt gercek az degil hani ama anakartın olsun ekran kartın olsun ve çift ide bayagı guc cekiyor.
ikilemde kaldım arkadaşlar bu psu yı verip FSP - EPSILON 600W mı alayım
paran varsa sen bilirsin. icin rahatlayacaksa al. almisken TAGAN da alabilirsin.