arkadaslar benım asus p5ql pro anakartım vardı bazı sorunlardan dolayı yandı bende foxconn marka anakartı aldım fakat ASUS p5ql-pro modelli anakarta olan 230 v Power Supply bu anakarta sanırım yetmıyor neden diye soracaksınız benım mantık yuruttugum konu : power supply'den cıkan 4 girişli bi jak fakat anakartta o jakın girmesi gereken yer 8 jaklı suan 230v power supply anakarta baglı ve kullanıyorum acaba konunun baslıgındada belırttıgımm gıbı bu power sup. anakarta yetmiyormu nerden kesin olarak anlayabılırım bu anakartıda elime almak istemıyorum..
Power Supply yetiyormu
nasıl yahu? 2 tane 4 pinli olması lazım psudan çıkanların ayrı ayrı, onları birleştirip takıyorsun anakarta.
ayrıca everest adlı programdan baktıgımda foxconn anakartımı tanımıyor bunun yanında kınston hyperx 800 mhz ramlaride 64 bit win7 işletim sisteminde 18 gb olarak görüyor fakat kullanılan 2 gb ram. özelliklerine gelnce :
Foxconn anakart , intel core 2 duo E4600 2,40 MHz , 800mhz hyperx ram donanımsal bilgileri bu kadar anladıgımdan böyle ulastırıyorum umarım istenilen bilgileri vermişimdir :) simdiden sagolun
ekran kartıının modeli işlemcinin oralarda bir yerde oluyor lü takma yeri 8li takma yeride olması lazım fıtoğraflarını çekip atsana nete
bende ilk defa böyle bişey görüyorum 4 5 tane bilgisayar değiştirdim psunun girişleri hiç böle olmadı
o ekran kartının üsütündeki kablo takılımı ?