1.PowerColor Hd 3650 1gb 128bit aldım 95 tlye sizce iyi mi ?
2.Gta Iv oynarken neden donuyor
Herkeze Teşekkürler Sorun Çözüldü . 3650 Geri Verdim
1.PowerColor Hd 3650 1gb 128bit aldım 95 tlye sizce iyi mi ?
2.Gta Iv oynarken neden donuyor
low yaptım tüm ayarları gene donuyor sinir oldum adam 4670 olur diyordu kasayı götürdüm yok sorun çıkar mıkar bana 3650 verdi gta ıv donarak çalıştırıo
usta kasması normal işlemcin düşük kart olarakta 3650 almışsın 4650 veya 4670 alsaydın ya
tamam da o adam ya powerınız düşük diye yada elindeki malı satmak için satmıştır
al 4670 kurtul be kardeşim çakmışlar sana ekran karıtını :(
al 4670 kurtul be kardeşim çakmışlar sana ekran karıtını :(Arkadaş bu şekilde sölüyor ama hiç sormamış kullandığın psu kaç watt lık die...işe yaramaz 300 wattlık kıytırık psu kullanıyorsan 4670 taksan bile bir şey farketmiyecek sonra oyunlarda yine kasıyor die yazacaksın buraya...böyle bir sorunu buraya yazarken donanım bileşenlerini tam anlamıyla yaz ki profesyonel bir cevap alabilesin.Sen sadece PowerColor Hd 3650 1gb 128bit aldım die yazmışsın ve gta 4 te takılma yapıyor demişsin...
EE BENDE ONA GÖRE YZDIM KARDEŞİM BENİM YAZSIN OZAMAN ADAM AKILLI BAK BEN ONA NELER ÖNERİYORUM OZAMAN GÖRSÜNLER BAKALIM BEN ONA NELER ANLATIYORUM..HAKSIZMIYIM AMA DAMLAKATRE KARDEŞİM?
Arkadaş bu şekilde sölüyor ama hiç sormamış kullandığın psu kaç watt lık die...işe yaramaz 300 wattlık kıytırık psu kullanıyorsan 4670 taksan bile bir şey farketmiyecek sonra oyunlarda yine kasıyor die yazacaksın buraya...böyle bir sorunu buraya yazarken donanım bileşenlerini tam anlamıyla yaz ki profesyonel bir cevap alabilesin.Sen sadece PowerColor Hd 3650 1gb 128bit aldım die yazmışsın ve gta 4 te takılma yapıyor demişsin...hakklısın ama bilgisayarcı psu ile ilgili bişi demedi işlemcin düşük dedi 3650 den yüksek takamam taksam sorun çıkar mavi ekran sorunu dedi anakart yakılmasına kadar gider dedipsu 300 w
O bilgisayarcı bayağı bir saçmalamış özellikle de mavi ekran konusunda...İşlemci biraz düşük o kısım doğru ama 4670 le de sorun çıkaracağını sanmam.4670 i kullanmak istiyorsan da psu yu değiştirmen gerekecek 300 watt la o karta gereken gücü sağlayamazsın muhtemelen de gerçek 300 watt lık bir psu değildir senin kasanda bulunan.Sen 3650 yi iade et 4670 i kullan ama mutlaka psu nu değiştir...
O bilgisayarcı bayağı bir saçmalamış özellikle de mavi ekran konusunda...İşlemci biraz düşük o kısım doğru ama 4670 le de sorun çıkaracağını sanmam.4670 i kullanmak istiyorsan da psu yu değiştirmen gerekecek 300 watt la o karta gereken gücü sağlayamazsın muhtemelen de gerçek 300 watt lık bir psu değildir senin kasanda bulunan.Sen 3650 yi iade et 4670 i kullan ama mutlaka psu nu değiştir...Bilgisayarım > Özellikler
Sistem Özellikleri
AMD Athlon 64X2 Dual
Core Processor 3800+
2.00 Ghz, 2.50 gb ram
BU BİLGİSAYARDA ANCA MARİO OYANANIR :) ŞAKA Bİ YANA SİSTEMİN İYİMİŞ NASIL KASIYO ANLAMADIM BEN ŞİMDİ