SAT sormuş:
Sorunum bugün elime gecen POWERCOLOR HD 4850 ekran kartı aldığıma pişman oldum desem yalan olmaz daha bu markadan uzak duracağım gelen kutusunun içindeki drıvers dvdsi birtürlü okutamadım dvd parcalıcak nerdeyse biraz sekil almıs sanırım herneyse onu bi kenara attım atınin kendi sitesinden vistaya uyumlu sürücülerini indirdim ne varsa basarı ile yüklendiğini söyledi cry sıs bi acıp denemek istedim önce oyun acıldığında seslerde problem olmaya basladı kesik kesik ses geliyor ve ekran arada donma yapıyor hatta arada değil o demolardaki görüntüleri izleyemedim sinirden patladım zaten verdiği dvd si bastan kızdırmıstı beni buda hep mahvetdi beni sizce bu sorun ne olabilir önceki ekran kartının sürücülerini kaldırmıstım oda atıydi zaten bundan olabilirmi oyunu oynamaya basladığımda ekranda donma olmadı ama ses hala bozuktu kesik kesikti feel kasa kullanıyorum üztündeki psu 460w acaba düşünüyorum yetersiz gelebilirmi sisteme yeteri kadar güç sağlayamazsa olur böyle ama ses hala kafama takıldı 2. Bilgisayarı illa tekramı yüklemem gerekir belki eski ekran kartının sürücüsü bi iz bırakmıstır ve verilen dvdsinden yükleme ypılsaydı acaba bu sorun hala olurmuydu bu ürünü alan arkadasımız veya en ufak bir bilgisi olan varsa sevinirim ne yapmalıyım simdiden tesekkürler
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
GIGABYTE - MA78GM-S2H ANAKART
AMD 6000X2 İŞLEMCİ
CRUCIAL 1066 2GB BELLEK
POWERCOLOR 4850 512 EKRAN KARTI
CRETIVE AUDGY LS SES KARTI
250x2 SATA2 HDD 16MB
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)