Arkadaşlar,
Arkadaşım uçak gibi sistem kuruyor ama ekran kartına karar veremedi. Önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar,
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=57063
işlemci olarakta bu
ben olsam gtx 690 alırdım fakat msı degil asus
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=57063
işlemci olaraktasen beni gece gece bu kadar güldürdün ya allah ta seni güldürür inşallah
adam süper üstü bir sistem kuracak diyor senin yazdığın işlemciye bak
adam 2900 tl lik ekran kartı almayı düşünüyor senin yazdığın işlemciye bak.
ne olur bu işten anlamıyorsanız şu forumda sistem tavsiyesi yapmayın.
5 yıldır burdayım senden akıl alacak değilim intel devamlı soket değiştiriyorsen beni gece gece bu kadar güldürdün ya allah ta seni güldürür inşallah
adam süper üstü bir sistem kuracak diyor senin yazdığın işlemciye bak
adam 2900 tl lik ekran kartı almayı düşünüyor senin yazdığın işlemciye bak.
ne olur bu işten anlamıyorsanız şu forumda sistem tavsiyesi yapmayın.
amd öyle değil
her işlemci alışında birde anakart değiş intelden kazık ye ekran kartına gelince gtx 690 en üst seviye kart biliyorum 7990 daha yavaş ama bunun etkisini görmeniz çok zor + 7990 dx 11.1 destekli
amd 8150 8 gerçek çekirdek var intel ise hyper threading denen saçma bir teknoloji var oyun pc si toplayacaksan amd toplayacaksın bir intel işlemci sahibi olarak söylüyorum bunu ben kazık yedim siz yemeyin
O kartların birinin fiyatına cok iyi bir pc olurdu :D
kardeşler ıntel'in 2 dakkada bir socket değiştirdiği doğru. gtx 690 bazı testlerde iyi, bazılandı devil 13 7990 iyi. yani, 2sinde aynı sayılabilir. artık insanlar ne tercih ederse onu alabilir. ama benim bildiğim bişey var ve çok okudum.
3D için NVİDİA
EyeFinity için de AMD gibi geliyor bana.
5 yıldır burdayım senden akıl alacak değilim intel devamlı soket değiştiriyorintel her sene soket değitiriyor diye sende her sene yeni sistem kurmana gerek yok.kurarsın sağlam bir sistem 6-7 sene kullanırsın.amd öyle değil
her işlemci alışında birde anakart değiş intelden kazık ye ekran kartına gelince gtx 690 en üst seviye kart biliyorum 7990 daha yavaş ama bunun etkisini görmeniz çok zor + 7990 dx 11.1 destekli
amd 8150 8 gerçek çekirdek var intel ise hyper threading denen saçma bir teknoloji var oyun pc si toplayacaksan amd toplayacaksın bir intel işlemci sahibi olarak söylüyorum bunu ben kazık yedim siz
bu kadar da fanboyluk olmaz ki kardeşim adamın 2500 tl lik ekran kartı alacak bütçesi var sen adama amd işlemci tavsiye ediyorsun.
intel her sene soket değitiriyor diye sende her sene yeni sistem kurmana gerek yok.kurarsın sağlam bir sistem 6-7 sene kullanırsın.ben amd fanboy uysam sende intel ve nvidia fanboyusunbu kadar da fanboyluk olmaz ki kardeşim adamın 2500 tl lik ekran kartı alacak bütçesi var sen adama amd işlemci tavsiye ediyorsun.
intel her sene soket değitiriyor diye sende her sene yeni sistem kurmana gerek yok.kurarsın sağlam bir sistem 6-7 sene kullanırsın.Parantez içinde olan yazıyı tekrar okusana bir sen. Sen daha koyu fanboysun. 2500 TL'lik kart alacak adam illa İntel alacak diye bir zihniyet mi var?"bu kadar da fanboyluk olmaz ki kardeşim adamın 2500 tl lik ekran kartı alacak bütçesi var sen adama amd işlemci tavsiyeediyorsun."
Bu arada ben HD7990 diyorum ve pc toplandıktan sonra fotoğraflarını bekliyorum. Madem arkadaşın alıyor çekersin 1-2 fotoğraf.
Sen o parayı bana gönderde yeni sistem toplayım yeter artık kasa bf3 videolarını izlerken bile kasıyor.
Özel soğutmalı GTX 690 almanı öneririm.
(tekir2611'den saygılarla)
evet, hep arkadaş. biz en kötülerin performansları peşindeyiz :) heheh haklısın
çünkü ben şu an kesinlikle 2000tl bayılamam ekran kartı için. en çok vereceğim 1000tl dir. oda bütçem çok iyi olursa.
XFX 7970. hehe
http://www.vatanbilgisayar.com/e ... ils.aspx?I_ID=59358
arkadaşına bu kartı tavsiye ederim
nedenleri 7990 alacak ama 2015 temmuz ayında windows 9 ve directx12 çıkacak o zaman 7990 çöp olacak o yüzden linkini attığım kartı tavsiye ediyorum eğer oyun oynayacaksa bu sözlerim geçerli tasarımcı falan ise veya benchmark turkunu ise ekran kartı olarak quad core yapmasını tavsiye ediyorum yani 2 adet çift gpu lu 7990 quad core yani dörtlü sistem ama oyun oynayacaksa linkte kart kesinlikle tavsiyemdir yani asus hd 7970 directtcu2 top gddr5 3 gb 384 bit amd directx 11.1 linkteki kartın tam modeli bu