Arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım var.P4 3.00 GHz 800 MHz fsb, 2Gb ram, 256 mb ati x700 ekran kartı,
320 gb da hdd.bilgisayarımın ekran kartını değiştirmek istiyorum.genelde pes 2010 oynuyorum.öyle çok yüksek kalitede olması gerekmez.max 100 tl yi geçmeyecek şekilde bi kart almak istiyorum.bu iki kartın da 512 mb lık olan modelleri iyi gibi geldi.yeni sistem toplasam daha iyi bişeyler alırım ama idare eder bi kart almak istiyorum.hangi kart daha performans verir sizce?hangisini alayım?
Powercolor HD4650 mi Palit 9500 GT mi?
Bimekste fiyatı 87,86 Tl.uygun bir fiyat.sizce başka önerebileceğiniz bit kart var mı?
DDR2 hafızalı olanın fiyatı o civarda zaten. Biraz daha verilip 9600 GT de alınabilir:
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/palit-1-gb-9600gt-smart-tc-ddr3-128bit-512-1-gb-pci-exp16x-ekran-karti_30.013.1235.0114.htm
Alınabilir tabi de bu defa oyntacağı oyunlar işlemciden dolayı 4650 nin pek ötesine geçemeyecek gibi görünüyor.
Nereden itibaren olacağını kestirmek zor ama işlemci bir noktadan sonra darboğaza sebep olacaktır.
Haklısınız tabi bilemeyiz.sistem eski olduğu için fazla para vermek istemiyorum sonuçta ölü bir yatırım olacak.ama 4650de karar kıldım.sağolun yardımlarınız için.
peki bu Hd4650 512 mb karta ne kadar psu gerekir.400 watt everest psu var şu an yeterli olur mu?
Bu kartı bağlayabilmek için 6 pinlik güç girişine gerek yok sanırım zira güç kablolarının hepsi dolu.anakart üzerinden besleniyor herhalde.
4650 giriş seviyesi kartlarda baya ilgi görüyor son zamanlarda.ben de biraz olsun görsel kaliteyi arttırmak adına alıyorum.Benim emektar S.M. 2 sahip olduğundan artık oyunları açmamaya başladı :)
Sorun olmaz, 400w everest ile sorunsuz kullanırsın hd4650'yi
Arkadaşlar bugün aldım yeni ekran kartımı sağolun yardımlarınız için.ayrıca windows 7 ile eski ekran kartı baya kasıyodu bununla çok rahat çalışmaya başladı.
9500GT kullanıyorum gayette iyi
sağ olun arkadaşlar teşekkürler.ancak bi sorunum var.xp için 10.2 driver sürümünün içinde (ekran kartının hdmi çıkışı olduğundan) hdmi driver ı bulunmamakta.özel yükleme yaparken bu driver ı göremedim.zaten kurulumdan sonra da gerekli sürücü yüklenmedi ve yükleme yöneticisi yüklenirken paket yükleme hatası verdi ve kurulum hata ile sonuçlandı ancak diğer driverlar başarılı oldu..daha sonra driver genious programıyla tarattım o da 10.1 sürümündeki hdmi sürücüsünü buldu.onu yüklerken de paket yükleme hatası verdi ancak yine driver başarılı kuruldu.şimdi bu bi sorun mu sizce?