PRIMAX OneTouch 5300 Scanner

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
scesital
15-10-2004, 18:20   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

Primax scennerımı window XP'ye kuramıyorum. Kurulum CD sinde NT var ama XP Yok ve sürücüyü bulamıyor. Primax'ın kendi sitesinde bile yok.

Acaba bulabilen var mı? "PRIMAX OneTouch 5300 Scanner WinXP Driver"

zekicubuk
04-05-2005, 00:19   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Allah Alllaa .... bu mesajı başka bir forma yazmıştım.nasibe bak.. yeri bu forummuş. Bak sen şu işe...." Hayır Hayır !!! mutlaka araştırın.sürücülerine . kutusunda gelen yazılımlarına kadar herşeyini... en onemlisi SUPPORT . DESTEK , DESTEK! ucuz ve uygun diye aldığım ve son ana kadar da bana yeterli gelen PRİMAX Colorado 1200p tarayıcımı Xp ye geçtiğim günden bugüne xp sürücüsünü temin edemediğim için kullanamıyorum.O zamanlar türkiye distrübütörü Garantörü!!! Mascom bilgisayrda adı ve sanı bile kalmamış.Bayisi oldukları markayı bile hatırlamıyorlar.İnt.de DriverGuide diye bir yer varki cadı kazanı.Ahret sorularına sabır gösterdiğim halde uyduruk sürücülerle sistemimi berbat ettiler.
Şimdi sadece PRİMAX COLORADO 1200p ye uyabilecek ve çalıştırabilecek yani uyumlu herhangi bir markanın xp sürücülerini bulabilirmiyim ? ?? bu yöntemide denicem olmazsa evimde çalışabilecek ama çalışmayan ve havaya giden 100 dolarlık teknolojik bir artık olacak.
Umarım bu konuda bir fikri olan vardır."