ya baktım bu oyun yok ki belkide bulmacalarıyla ve free form figthing sistemiyle bu senenin oyunu olabilecek bi oyun aynı zamanda warrior within den sonra şimdide pop3(prince 3) gelmek üzere dedim ki burada böle bi konuda olsun ve ayrıyaten herkese öneriyorum valla ikinciyi bitirmeyen oynamayan varsa kesinleikle oynasın bi oyun ne kadar iyi olabilir uc noktayı görsün tabi bi strateji oyunu degil ama ben şimdiye kadar strateji haricinde bi oyunu cok sevmezdim ama bunun yeri ayrı tavsiyemdir oynansın oynayan pişman olmaz yabi en başta biraz zorlanıcaksınız prensin kabiliyetlerini kullanmak o kadar kolay degil çünkü ama bi alıştınız mı oyunu oynamada yanında yat valla
prince of percia
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
174 mesaj
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
174 mesaj
ya dedim ya ben böle strateji tarzı takılan biriyim benim ilgimi ne bileyim fifa gibi nba gibi efndim sweet larry gibi oyunlar cekmez ben starcraft efendim age2 diablo hereos,stronghold gibi oyunlara takılırım ama prince of percia serisini bitirmeyen bi pc oyuncusu olmamalı bence yani hakikaten cok farklı ama bu fark yani mükemmelik yönüne doğru kaymış bi fark ah birazda kolay olsaydı daha cok oyuncu cekebilirdi belki ama bana oyunun zorluguda cok eglenceli geliyor ama tavsiyemdir bu oyunu kesinlikle oynayın bu arada recep hakkaten oyun sabah akşam oynanarak bitecek bi oyun yoksa kolay kolay o bulmacaları çözüp oyunu bitiremezsin yani arkadaşın dogru olanı yapmış ama bilmemki dersleri patlamış mıdır.