ARkadaşlar bu mükemmel oyundan size daha önce bahsetmiştim şimdi ise 3. çıkıyo ubisoft un ellerine sağlık :)...
PRincE of PeRSiA ---3---
- 1
- 2
işte o muhteşem oyunun videosu bu da benden ;) http://www.princeofpersiagame.com/us/site.php?sside=1
OYUN OYUN VE GENE OYUN :)
Ben telefonda oynuyodum 1-2 sini telde güzeldi ama pc de bu tarz oyunları pek sevmiyorum.
Ah murat ah ne olacak senin halin şimdi sınavlarda bitti piyasada ne kadar oyun varsa toplarsın sen yazın oyun klasörü doldurursunda şimdi...
VAlla vaziyet onu gösteriyor zaten benim bi tek derdim kaldı oda uyku :).
buda problem mi murat, çoktan aşmışsındır sen uyku problemini
HAklsıın valla :) haftaya artık Sanandreas ile ilgili konuşuruz :).
abi murat böle bi oyun olmaz yaa süper bişi yawww abi walla cıkar cımaz alacam walla yine elerine sağlık ne diyeyim senden bolebişey beklenırdı yanı dur durak bılmeden bu oyunun soundtracklarınıda buldun yaaaa ne diiim ben sana
Valla Murat alem adam yaw aslında elimde olsa onun için çok güzel planlarım var ama bazı arkadaşlar biliyor zaten.
SAğolun arkadaşlar benim için bu düşündükleriniz için hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok iyisiniz :) ben sizin bu sevginize layık olabiliyosam ne mutlu bana ..[:I][:I][:I]
şanslısın murat, iyi arkadaşların var. Bu oyun ne zaman çıkar, fikrin var mı?
O kadar baktım bi Bi tarih göremedim :((
abi bende okadar talan ettim neti bi tarih bulamadım sadece hala yapım aşamasında oldugunun haberini okudum heryerde,hadi Murat sana güveniyoruz bulursun sen bunla ılgili bir tarih...
Sİz istediğinizde ben koymafım mı abiler yaaa :)
Alın size tarih :).. 2005 sonu :)
- 1
- 2