oyunlarda print screen yapamıyorum.yani pop2 deki mükemmel ortamları falan nasıl prin screen yapabilirim
print screen
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Klavyedeki printscreen tuşuna herhangi bir anda basarsan o an ekranda ne varsa onu snapshot yapar. Sonra paintte ya da başka bir resim işleme programında yeni bir belge açıp ctrl+v tuşuna basarsan ya da menüden yapıştır'ı tıklarsan o resmi alabilirsin. Önceden yapıyor da şimdi yapamıyorsan farklı bir sorun var demektir.
+1 aynen katılıyorum; hangi ekranda olursa olsun (istisnalar dışında) print screen görüntüyü snapshot eder ve herhangi bir resim yazılım programında EDIT ten PASTE yi seçtiğinde bu çekilen resmi görebilirsin. Eğer bu olmuyorsa uygulamada böyle bir soruna yol açıyor olabilir; ama pek sanmıyorum.
Yapıştırdığında karşına sim siyah bir ekran çıkıyorsa.Oyun Print Scree tuşunu desteklemiyo gibi bir durum vardı.Olmaz yani ... O zaman Scree Shot alma programları var piyasada çok kaliteli programlar ... Bir kısayol tuşu atıyorsun veya Microsoft klavyen varsa kısa yol tuşlu onlardan birini atıyorsun programı çalıştırıyorsun sonra istediğin kadar al screen daha sonra çık ve o aldığın screen'leri kaydet veya sil ... Çok iyi programlar var ... www.google.com.tr