Yurtdışında yada İnternette final gösterilip izlendimi bilmiyorum ama bugün saat 22.00'de Cnbc-e'de Prison Break son buluyor...
prisonbreak.cnbce.com/index.asp<
PB 4 sezon oynadı, ve son olarak "The Final Break" adıyla film tadında 1 buçuk saatlik finaliyle bitti. ben internetten izliyodum, bu yayınlanalı aylar oluyor ancak mükemmel bir sonu var, en kısa zamanda izleyin derim. tüm 4. sezondaki olayları toplasanız böyle tat ve heycan vermiyor, finaldeki sözler yeter...
Sonu hüzünlü bitti.Ama güzeldi...
micheal rolünde oynayan aktörün yeni projesi ,bioshock diye bir bilgisayar oyunu vardı.Onun filminde oynayacakmış.
sonunda bende bitirdim çok şükür,bazı bölümlerinde de hüzünlendim.çok süper bir diziydi, ama 4. sezon dizinin orjınalliğini bozmuş.SARA ve MICHAEL in aşkına yer verillmiş.Devamı da gelmez büyük ihtimal.Oturup başından izliyeceğim bir ara.
22. bölümün bitişi gayet iyiydi bence; 23. ve 24. bölüme gerek yoktu diye düşünüyorum
o son iki bölümü aslında bi film gibi düşünüyorum zaten hiçbir sezon ilk sezonun tadını veremedi. 3. sezonda senaristlerin gazabına uğradı adamlar greve girmişlerdi.
o son iki bölümü aslında bi film gibi düşünüyorum zaten hiçbir sezon ilk sezonun tadını veremedi. 3. sezonda senaristlerin gazabına uğradı adamlar greve girmişlerdi.aynen öyle, ayrıca o grev sade PB'yi değil Lost, Heroes vs. bütün dizileri ve yapımları etkiledi nerdeyse. bu arada avatarı görünce aklıma geldi, t-bag'imiz bu sene heroes'da kötü taraftaki bi karakteri canlandırcakmış, ordada aynı kaliteyi bekliyoruz ondan ;)
uGuR.uK@
bilgilendirme için teşekkür ederim. evet abd'deki senaristler grev yapıyorlardı.
bi de son sezonu nasıl toparlayacaklarını baya şaşırmışlar gibi hani Kellerman'ın birden diziye dahil olması falan. Dizinin finalini yazmakta zorlanmışlar gibi.
diziport.comBu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. BEYOGLU CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NIN 24.02.2009 TARİH VE 2009/16 SAYILI KARARI GEREĞİ ERİŞİME KAPANMIŞTIR.
uGuR.uK@aynen öyle, ama yine iyi bitirdiler Allah'tan.
bilgilendirme için teşekkür ederim. evet abd'deki senaristler grev yapıyorlardı.
bi de son sezonu nasıl toparlayacaklarını baya şaşırmışlar gibi hani Kellerman'ın birden diziye dahil olması falan. Dizinin finalini yazmakta zorlanmışlar gibi.bu arada diziport ve diğer tüm yasaklı siteler için hep dediğim gibi; OpenDNS.
sitesine girersen detaylı anlatım mevcut zaten. orda sana verilen ip numaralarını ağ baglantılarının özelliklerinden dns olarak ayarladıktan sonra herşey ok ;)