pro 2000 Mükemmel servis hizmeti

Kapalı Hesap (153334)
24-06-2014, 23:50   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj

Laptobumda arıza vardı kulaklık çıkışını bozdum kabahat benim makinenin değil.Biraz hor kullandım.Neyse cuma günü servise gönderdim aksam üzeri.Cumartesi pazar tatil.Pazartesi ellerine ulaştı salı öğleden sonra yapılmış bir şekilde gönderildi.

Kulaklık girişi değiştirilmiş fan değiştirilmiş temizlenmiş mükemmel hızlı bir servisi var.

Neden mi bunu yazdım.Sürekli kötülemek için konu açılır benden adamların hakkını vermek için 1 günde istanbuldan tamir edip gönderdikleri için tebrik ediyorum.İyikide pro book pro 2000 almışım.Ücretsiz tamir ettiler.

feanorking
25-06-2014, 07:58   |  #2  
feanorking avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
1,687 mesaj

Güldürdün sabah sabah beni.

Kapalı Hesap (153334)
25-06-2014, 16:05   |  #3  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
Alıntı: gcb1903  
Güldürdün sabah sabah beni.

Hacı sürekli kötülüyoruz birazda övelim dedik.Hayır Türk markası kalmadı kötülenmedik.Casper kötü, exper kötü vestel kötü,monster kötü, abi asus,msi,samsung, apple, sanki çok iyi.Onlarda kötü.

Probook pro 2000 türk markası olmasına karşın gerçekten beni etkiledi.Hızı saglamlıgı servisi.Elime asusundan lenavosuna samsungundan bir çok tablet pc laptop , netbook, geçti.Kalite bakımından asus lider.(Apple saymazsak.)Fakat istedigim performansı vermekten aciz.lenevo.Sıkıntılı.Samsung çok ısınıyor.Toşibadan bir sıkıntım olmadı.Casper katılıyorum dandik latopları var.Fakat asus a 3200tl ödüyorsun casper a 1800tl sizce kalite farkı burdan kaynaklanmasın.

Apple a dünyanın parasını sayıyorsun mac kurulu windows u kurmak ölüm işkence.Kursanda mac os a göre tasarlı laptop.

Asus 3200tl veriyorsun istedigin performansı vermiyor.Buna ben şahidim.

Lenavo, casper daha kalite ciddiyim.

Toşiba şuana kadar hiçbir sıkıntısını duymadım duvara at geri seksin.(taş)

Bu laptopları çoğu laptobu bizzat kullandım.Asus un öyle bir sıkıntıları varki akıl almaz.İçine kurdugu binlerce yazılım saçma sapanlar yazılımlar bilgisayarı şişirttigi gibi performansınıda düşürüyor.Tamam ekran kartı anakart laptobun diğer bileşenleri asus uyumlu.Yemişim uyumunu.Parasının hakkını vermiyor.Ha üst düzey bilgisyarlarını al bak nasıl uçak gibi.6000tl verdinmi zaten sana en dandik laptop bile uçak gibi hızlı görünür.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 25 Haziran 2014 16:18