Merhaba arkadaşlar
Pro-engineer 'ı yeni öğrenmeye başladım.Fakat programın bilgisayarıma kurulumunda sorun yaşıyorum.Kurulmus gibi işlem tamamlanıyor fakat sonra sadece daha önce pro-e de hazırlanmıs dosyaları açabileceğim bir linkle karşılaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim:)Şimdiden teşekkürler..
Pro-engineer kurulumu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Program demo versionumu yoksa Full sürüm mü acaba?
alıntı:
Gönderen : fatihferahProgram demo versionumu yoksa Full sürüm mü acaba?
Program full versiyon
3D tasarım programlarında(ki bunlar Catia,UniGraphics,ProEngineer trzı) yeni çalışmaya başlamak için programın gösterdeği klasöre çalışacağın dosyayı kaydetmeden program çalışmaz.En azından UniGraphics bu şekilde çalışıyor.Önce gösterilen klasöre birisim vererek dosyanı kaydet,uzunluk ölçüsünüde ayarla.Böylelikle sorunun çözülmüş ve çalışmaya başlamış olacaksın.(Tabiiki ben UniGraphics programının çalışma mantığını kullanarak bunları yazdım,ProEngineer hakkında pek birşey bilmiyorum.)Zaten senin söylediğin klasörde hazır ve kayıtlı olan sample dosyalar mevcuttur.
Ayrıca aşağıdaki linke tıklarsan ProEngineer ile ilgili yardımları bulabilirsin.
arkadaşlar merhaba bende Pro-engineer programı cd si arıyorum nasıl bulabilirim
slm
bende pro/Engineer Wildfire CD türkce ariyorum
Sipariş üzerine getirebilen internet siteleri mevcut....
<blockquote id="quote"><font style="font-size: 9px;" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">alıntı:<hr height="1" noshade id="quote">Gönderen : yasmin
Merhaba arkadaşlar
Pro-engineer 'ı yeni öğrenmeye başladım.Fakat programın bilgisayarıma kurulumunda sorun yaşıyorum.Kurulmus gibi işlem tamamlanıyor fakat sonra sadece daha önce pro-e de hazırlanmıs dosyaları açabileceğim bir linkle karşılaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim:)Şimdiden teşekkürler..
[/alinti]
arkadaşım sana şöle diyeyim pro engineer kurulumu diğer hiç bir programın kurulumuna benzemiyor. bilmiyorum genelde hata server licanse diye hata veriyor bilgisayarlarda buda kurmayı yanlış yapmaktan oluyor. bu proğramı kurmak için ilk baş bi kere ethernet kartı olması gerekiyor ve daha sonra ethernet kartından verilen (kurulumda sağ alt köşede 2 şer basamaklı 6 haneli rakamlar çıkıyor)onları yeni bir kendine ait lisans yapıyorsun. ben forumda yeni bir konu açarak kurulum konusunda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara msn adresimi vericem ordan anlatabilirim..
alıntı:
Gönderen : goodlive<blockquote id="quote"><font style="font-size: 9px;" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">alıntı:<hr height="1" noshade id="quote">Gönderen : yasmin
Merhaba arkadaşlar
arkadaşım sana şöle diyeyim pro engineer kurulumu diğer hiç bir programın kurulumuna benzemiyor. bilmiyorum genelde hata server licanse diye hata veriyor bilgisayarlarda buda kurmayı yanlış yapmaktan oluyor. bu proğramı kurmak için ilk baş bi kere ethernet kartı olması gerekiyor ve daha sonra ethernet kartından verilen (kurulumda sağ alt köşede 2 şer basamaklı 6 haneli rakamlar çıkıyor)onları yeni bir kendine ait lisans yapıyorsun. ben forumda yeni bir konu açarak kurulum konusunda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara msn adresimi vericem ordan anlatabilirim..
[/alinti]
merhaba arkadaşlar,
goodlive isimli arkadaşımızdan mümkünse bu konu hakkında bende yardım talep ediyorum.24 saat içersinde cevap verebilirsen sevinirim.
pro engineer kurulumu için ethernet kartına gerek yok. yokken de bi ağ bağdaştırıcısı kurup bilgisayara tanıtıp, programı kurabilirsiniz.
kolay gelsin.
arkadaşlar yeni konu olarak kurulum hakkında yardımcı olabilecek bi yazı gönderdim
umarım yararlanabilirsiniz.iy günler