ARKADSLAR BENBE AMD SEMDROM 3 GHZ Anakart Adı MSI K8MM-V (MS-7142)
1,5 GB RAM VAR.EKRAN KARTI X1950 GT AGP 8X.OYUNLARDA İSTEDIGİM PERFORMANSI ALAMIYORUM.MESELA CRYSİS İDE GRAFİKLER ÇOK KÖTÜ.SİZCE SORUN NERDE
PROBLEM AMD Mİ
Arkadaşım bence sorun oyunun çok iyi donanımlar istemesinde.
bende e7200 2,53 işlemci
hd3650 pci16x ekran kartı
2 gb 667 mhz ram var ama ben bile memnun değilim crysis performansından. ama cod4 ve diğer oyunlarçok iyi çalışıyor.
dediğim gibi bence sorun oyunda
EWET cod4 de bende problem yaşamadım.ama işlemciyi değiştirsem faydası olurmu
oyunun minimum gereksinimlerine ve önerilen sistemlerine bakarsan sisteminin bu tür yeni nesil oyunlar için düşük
peki bu anakarta amd nin 3 veya 4 çekirdekli bir işlemcisi takılabılirmi .tşk
CPU
• Supports 64-bit AMD® Athlon™ 64 processor (Socket 754)
• Supports 2800+, 3000+, 3200+, 3400+, 3700+
• Supports Sempron 2600+, 2800+, 3000+, 3100+, 3300+
anakartının desteklediği amd işlemci modelleri bunlar yani 3 veya 4 çekirdekli kullanamayacaksın maalesef
calimero8ARKADSLAR BENBE AMD SEMDROM 3 GHZ Anakart Adı MSI K8MM-V (MS-7142)Sorun işlemciniz,ram leriniz ve ekran kartnızda. Oyunu tam performansta oynamak için bunları değiştirin.oksa şimdiki gibi oynamaya razı olun..
1,5 GB RAM VAR.EKRAN KARTI X1950 GT AGP 8X.OYUNLARDA İSTEDIGİM PERFORMANSI ALAMIYORUM.MESELA CRYSİS İDE GRAFİKLER ÇOK KÖTÜ.SİZCE SORUN
bu sistemle ancak o kadar oynanır crysis.
peki bu işlemci nasıl
AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5600+ (2.8GHz)1MB 940p
Gayet iyi bir işlemci ancak anakartını ramlerini ve ekran kartını değiştirmek zorunda kalıcaksın senin anakartına sıfır AMD işlemci bulamazsın.önerim gigabyte MA770-DS3 anakart 1x2 kıngston DDR2 800 ram ve Sapphire HD3870 yada HD4850 ekran kartı alman olucaktır.Bu sistem ile oyunlarda sorun yaşamazsın.Aslında X1950GT direct X9 daki en iyi ekran kartlarından bence işlemcin yetersiz kalıyor en azından bir athlon serisinden olsaydı iyi olurdu sempron işlemciler genelde ofis sistemleri normal kullanım için oyun hariç net film müzik dinlemek için kullanılan bir işlemcidir.
çok iyi diye almıştım zaten gecen sene 220 ytl verdim bide.haybiye almışım yani tşk
aslında abrtıya kaçmayacak olursam oyun oynamayacak olsaydın pcıexp. destekli soket 754 anakart ile bu işlemcide hiç zorlanmadan vista bile kullanırsın fakat istediğin oyunlar çok aşırı donanım istiyor aynı vista gibi doymak bilmiyor.
bu yüzden athlonx2 5000+ black editionda olabilir yeni işlemcin vga olarakta ati hd serisi bir vga vede 2 gb ram ile hiç sorunsuz kullanabilirsin.vista ortamında bu denli ağır oyunlar kullanacağım dersende ileriye dönük olsun diye ramleri 4gb kullanmanda fayda var ve seni baya uzun bir süre götürür pcı exp vganın ölümüne çok var daha.