128 Mb GeForce Ti4800 grafik kartı ile philips 107s monitör kullanıyorum, Windowsta hiçbir problem olmamasına rağmen oyunlarda görüntü iki yanından titremeye başlıyor sonrasında görüntü birkaç saniyeliğine gidip sonra geri geliyor ve bu sık sık tekrarlanıyor, oyun oynanamaz hale geliyor, semptomlar sanki monitör refresh rate'i kaldırmıyormuş gibi ancak zaten 60 Hz kullanıyorum. Ayrıca windows açıldığında da görüntüde bir kez gidip gelme oluyor. aynı şey display settings e girip advanced'i tıkladığımda da oluyor, Bununla ilgisi var mı bilmiyorum ama açılışta ekranın sol üst köşesinde eskiden 128MB yazan yerde şimdi 0 mb yazıyor ama Windows'un içinden baktığımda ekran kartı belleği yine 128 Mb gösteriyor.. Oyunlarda renk kontrastı arttıığında (örneğin shooter'larda karanlık bir yerde bir ışık kaynağına yaklaştığımda, ya da makineli tüfekle ateş ettiğimde tüfeğin ucundaki alev efekti oluştuğunda ) bu problem artıyormuş gibi geliyor. Sorun karttan mı yoksa monitörden mi, yoksa her ikisi de ayrı problemler mi çözemiyorum. Monitörüm 5-6 yaşında, monitör kalibrasyonunda siyah renkler brightness ve contrast'ı sonuna dayamama rağmen yine de birbirine karışıyor, problemin bununla da ilgisi olabilir gibi geliyor.
Uzun yazdım kusura bakmayın, yardımcı olabilirseniz sevinirim, teşekkürler :)