Şu sisteme overclock yapılsa nasıl olur performans ciddi şekilde artar mı yoksa tehlikeli mi olur?
Sistemim:
Windows 7 Ultimate (32 Bit)
İşlemci:
Intel Pentium D CPU 3.20 GHz (3200 MHz)
RAM:
KINGSTON 3072 MB (3 GB)
Anakart:
ASUS P5GZ-MX
Bu konuyu dün gece açtım ama pek gören olmadı 2.kez açtım bu yüzden
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler...
Profesyonel abilerim bi bakar mı?..
- 1
- 2
sen oyunlardan yana mı sııntı çekiyorsun acaba yoksa genelde mi?
geneldeyse xp kur öyle dene oyunlardaysa ekran kartını da bi yazarmısın?
Alemsn recep abi :)) yapmıym o zmn o.c :)
sen oyunlardan yana mı sııntı çekiyorsun acaba yoksa genelde mi?En fazla oyunlardan yana sıkıntım var pc performansım fena değil.
geneldeyse xp kur öyle dene oyunlardaysa ekran kartını da bi yazarmısın?
Ekran kartım:
NVIDIA GeForce 7300 LE (512 MB)
Oldukça az biliyorum ama şu an da sistemimi yenileme veya yeni bir sistem alma gibi bir durumum yok bende o.c atlıyım belki bu şekilde dha iyi bi şklde oyun oynarm die dşndm ama o da fos çıktı ..
tamam saolasın ztn vazgeçtm tırstım bende :)
arkadaşın dediği gibi ankartın kötü overlock gerek yok yeni bir ekran kartına gerek var önerimde HD 5670
O zmn sadece ekran kartı alıym yeni işemci fln aynı kalsn yne oyun performansm artacak
Aynen sorada oyunlarını kur önerim HD 5670 veya Hd 5770 ;:D
FazLa Yüklenme (: işlemcine yoksa yeni bir işlemci sorunu yaşarsın
İlk ekran kartını değiştir. 7300 LE, Mario için tasarlanmış bir kart :)<O kadar da değil crysis 2, pes 2010,cs source ve gta 3 yüklü pc'De hepsi sorunsuzca ve güzel çalışıyor şimdi aldığım ekran kartı seneye yine eski olucak insan oğlunun gözü açtır her zmn fazlasını ister ama bu yetio bu kadar yorum yeterli ..
Pentium D , overclock işlemini kaldıramaz . + O sisteme o işlemci berbat . İşlemciyi overclock yapmak yerine i3 , i5 , i7 al . Riskli işlere uğraşma bence . . .Çok param olsa zaten overclock la fln uğrşmam biz snki hiç düşnmedk i5 , i7 almayı ..Son Düzenleme: özkan_oktay ~ 20 Temmuz 2010 18:32
overclokluk işin yok senin bütçene göre bi ekran kartı al hd5750 olabilir
Ekran kartlarına bi bakıcam
O kadar da değil crysis 2, pes 2010,cs source ve gta 3 yüklü pc'De hepsi sorunsuzca ve güzel çalışıyor şimdi aldığım ekran kartı seneye yine eski olucak insan oğlunun gözü açtır her zmn fazlasını ister ama bu yetio bu kadar yorum yeterli ..Lütfen düşük çözünürlük ve AA açık olmadan oynuyorsanız buna oynamak demeyin, oyunculara hakaret ediyorsunuz. 7300 LE işte, neyi neye anlatıyorsunuz...berbat bir kart...
kardeş gelecek içinde düşün die öneririm gi bitane HD 4850,HD5670,HD5750,HD5770 bunlardan birini al çok memnun kalırsın
bendede P D 925 var stok fanla 3.0 GHz den ramlerin desteklediği en yüksek değer olan 3.9 GHz e çıkardım
sonuç: işlemci yüksek ısıya dayanabiliyor yada stok fan görevini en iyi şekilde yapıyor ama ekran kartım 7300LE olduğundan oyunlarda pek bi performans artışı göremedim.
Şu adreste ki ekran kartı nasıl bi bakar mısınız?bence bu güzel ama aynı özelliklere başka mağzalardan daha ucuzunu bulabilirsin...
http://www.gold.com.tr/urunozely ... -16X-Ekran-KartlariSon Düzenleme: yorumcu ~ 21 Temmuz 2010 14:34
- 1
- 2