Böyle bir resim nasıl yapılıyor??
Profesyonel Resim Çizme ??
Bu tarz resimler fare ile değil,Çizim tabletleri yardımıyla çok daha rahat çiziliyor (Wacom vs. marka Profosyonel çizim tabletleri,İpad vs gibi medya tabletleri değil.)Bu tarzda resimler bahsettiğim programlarla neden çizilmesin? Koskoca Elektronik Arts bile bahsettiğim programları da kullanıyor. Soruyu soran arkadaş bir oyun geliştirecekse eğer, Wacom almasını tavsiye edebiliriz elbette.
Benim demek istediğim Giriş aracı olarak fare değil tablet kullandıkları,Yazılım olarak evet Photoshop,Alias Sketchbook vs. kullanıyorlar,Bende az çok bu çizim işinin içindeyim,Teknikler hakkında biraz bilgim var.Bu tarzda resimler bahsettiğim programlarla neden çizilmesin? Koskoca Elektronik Arts bile bahsettiğim programları da kullanıyor. Soruyu soran arkadaş bir oyun geliştirecekse eğer, Wacom almasını tavsiye edebiliriz elbette.
Benim demek istediğim Giriş aracı olarak fare değil tablet kullandıkları,Yazılım olarak evet Photoshop,Alias Sketchbook vs. kullanıyorlar,Bende az çok bu çizim işinin içindeyim,Teknikler hakkında biraz bilgim var.Aynı zamanda grafik tasarımcı olduğum için bu soruya yazılımsal cevap verme gereği duydum yardımcı olmak açısından.