arkadaşlar ben kendime profil imzası yapmak istiyorum nasıl yapıcam anlatırmısınız bana resimli olarak
profil imzası nasıl yapılır
- 1
- 2
koc06olmuyor yapamadım.İmza yazan yere link koyuyorum.önizleme yapıyorum olmuyor.Bi yardım edermisiniz.anladığım kadarıyla imza olarak hareketli *.gif formatında bir resim bırakmak istiyorsun yada ona benzer birşey...bunun için eklemek istediğin resmin üzerine sağ tıklayıp öncelikle kaynak adresini öğrenmek zorundasın..bunun için sağ tıkladığında açılan menüden özelliklere girmen yeterli öğrendiğin kaynak adresi "[-resim]buraya kopyaladığın adresi yazmalısın[/resim-] şeklinde yazmalısın...bu kadar...önemli not parantez içindeki "-" işaretlerini silmen gerekiyor..ben kodu görmen için o şekilde yazmak zorunda kaldım...
Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 09 Mayıs 2009 11:08
ne yapmak istiyorsan buradan söyle biz sana kdu verelim sen yapıştır
tolgahanterne yapmak istiyorsan buradan söyle biz sana kdu verelim sen yapıştınasıl yani arkadaşım
siz resim eklemek istiyorsunuz anladığım'ız' kadarıyla, değil mi?
(OnnuuR'un dediği gibi:)
ilk önce şunu yazın:
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
[resim]http://files.myopera.com/ozgurumut/blog/Resim3.jpg
[kod][/kod]
işte bu kadar
sanırım böyle bişi yapmak istiyorsun siteye gir oradan ana sayfadaki kalıplardan birini seç sonra onun renklerini dilediğin gibi ayarla render logo tuşuna bas yeni çıkan sayfada tasarladığın şey i göreceksin üzerine sağ tıkla url sini kopyala de sonra bunu [resim*]buraya yapıştır[*/resim]
yıldızlar yok göresin diye yıldızları koydum
iyiymiş bu bitanede kendime yapıyım bari
evet, cooltext'te url görülmüyor.
sen, yaptığın 'şekle' sağ tıkla ve 'görüntüyü aç' a tıkla.
açılan sayfada resmin url'sini göreceksin