arkadaşlar ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ileride profösyönel fotoğrafçı olmak istiyorum tabi hobi olarak şimdi ii bir fotoğraf makinesi almak istiyorum fujifilm in FinePix S8000fd modelini düşünüyorum ne dersiniz tavsiyeleriniz varsa onlarıda söyleyin
PROFÖSYÖNELLİK
yav niye kimse cevap yazmıyo başlığını biraz kötü koydum ama bi cevap yazın
İİ KİMSE MESAJ YAZMIYOZZANIZ............
O ÇOK GÜZEL FAKAT CANON VE NİKON UDA BİR İNCELE DERİM
Fuji almayı düşünüyosan piyasadaki en başarılı yarı-profesyonel makinelerden biri olan(bana göre en başarılı) olan S9600 almanı öneririm. iyi sonuçlar veren başarılı bir makine. objektifi sınıfına göre oldukça tatmin edici ve fotoğrafçı için gereken her türlü araç mevcut makinede. s8000 nin teknik özelliklerini tam anlamıyla bilmiyorum o yüzden karşılaştıramıcam.
Ancak gerçekten profostyonel fotoğraflar çekmek için bence dslr düşünmelisin.
Canon PowerShot S3 IS (şimdi S5'i çıkmış) bu modeli kullanıyorum ve tam bir geçiş makinesi (amatörlükten - profesyonel)...
S3 modelinde RAW ve harici flash desteği yok ama S5 modelinde var bir araştır derim...
ALPTRAUM06arkadaşlar ben fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ileride profösyönel fotoğrafçı olmak istiyorum tabi hobi olarak şimdi ii bir fotoğraf makinesi almak istiyorum fujifilm in FinePix S8000fd modelini düşünüyorum ne dersiniz tavsiyeleriniz varsa onlarıda söyleyinArkadaşım yazmış olduğun modelde çok iyi..Ama 15 gün önce bu makinayı aldık..Mükemmel bir cihaz bir incele istersen Bizde senin gibi çok araştırıpta satın aldık Benim tavsiyemdir....