Her ay chip dahil diğer bilgisayar dergilerinide alırım. Cd ler içinde hiç açıklama yazmayan tekdergi Chip!! En az satan BYTE nin bile cdlerinde programların açılamaları var. Neyin ne işe yaradığını öğreniyoruz. Chipte işe programlar "sarı çizmeli mehmet ağa" yükleki bilesin ne işe yaradığını..
Program açıklamaları yazmak çokmu zor?
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Katılman neyi değiştirirki.. Burada bu mesaj unutulup gidecek dergidekiler gine bir program açıklamasını bile yazma zahmetini göstermeyecek.
Ondan sonrada Türkiyenin en iyi bilgisayar dergisiyiz diye atıp tutacaklar.Bir Bilgisayar dergisinde Oyun bölümü bile yoksa o derginin en iyi olması ne kadar mantıklı??
cd içeriğine yazmak hemde daha masrafsız ve kullanışlı olurken ön yargılı davran mıyayım ama chip bunu yapmaz... nerde... (chip i gaza getirebilirmiyiz )
Arasıra yapıyorlar haklarınıyemeleyelim , ama açıklama olsa daima ne yüklediğimi bilirim bari..
alıntı:
Gönderen : RadresArasıra yapıyorlar haklarınıyemeleyelim , ama açıklama olsa daima ne yüklediğimi bilirim bari..
o dediğin kırmızı cd lerde chip dergide bahsettiği konuların programlarınıcd lerini vermiyor...
evet çok kez bende bulamadım. dergide konu veriliyor ama cdde program yok.
bende katılıyorum, cd de ne olduğu belli olmayan programlar oluyor ve mutlaka altında kısa da olsa bir açıklama olmalı. Sakın dergide böyle programların açıklaması var, onla yetinin hiç demeyin; çünkü ben bir dergiye bakıp bir cd ye bakmakla afedersiniz ama uğraşamam!