Program dili degistirme

onur9762
29-07-2009, 16:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Merhaba asrkadaslar..Benim soyle bir sorunum var.. Sistem dilim lehce ve samsung notebook`umla birlikte gelen yardimci yazilimlar da lehce..Ornegin Recovery Solution adli programinin dilini arayuzunden degistiremiyorum oyle bir secenek olmadigi icin..Ancak programin kurulu oldugu dosyadaki dil klasorunde (lang) yaklasik 15 civarinda (Turkce dahil) dil var.. Benim sorum ben bu yazilimi buradaki dizinden degistirebilir miyim? Ne gibi degisiklikler yapmaliyim.. Umarim aciklayici olmusumdur.. Tesekkurler

TuncaBozkurt
29-07-2009, 19:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Eğer kota probleminiz yoksa yazılımları yeniden indirmeyi deneyebilirisiniz.

adresinden Samsung İndirme Merkezi'ne girin. "Seçenek 2. Ürün kategorisi ile arayın"ın altından "dizüstü bilgisayar"ı seçin. Ürününüzün modelini seçin ve Tamam'a tıklayın. Açılan sayfada "Yazılım" sekmesine gidin ve indirmek istediğiniz yazılımları indirin. Yazılımlar çok dilli. Yani büyük olasılıkla yükleme sırasında dil seçtirecektir size.

onur9762
29-07-2009, 19:58   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Evet dediginiz yontem guzel ama ben daha once 1-2 kere oyle yapmayi denedim..Kaldirip kurmustum Samsung`dan indirip. Ancak bu program sanirim sistem dilini otomatik algiliyor ve ona gore dil sormadan direk kuruluma geciyor. Ama daha once de dedigim gibi dizindeki dil klasorunde bir islem yapabilirsek bu sorunu cozebilirz sanirim..Bi nevi bilgisayari kandiracagiz..Cevap icin cok tesekkurler