arkadaşlar program ekle kaldırda iki tane java gözüküyor.bunlar;
Java(TM)6 update6 114.00mb
Java(TM)6 update7 114.00mb
görünüyor.neden 2 tanedir.biri diğerinin üst versiyonu mu.6 yazanı silsem olur mu öyleyse.gereklimi?
birde oyun kuruyordum kurulmadı kaldı ama listede o da
superbike2001 (burası boş) ve silinmiyor.onu da nasıl silcem?
program eklemek-kaldırmak
history83arkadaşlar program ekle kaldırda iki tane java gözüküyor.bunlar;Bende kendi ekle-kaldırıma baktım sadece Java(TM)6 update7 vardı. Bence bir tane uninstaller programı yükle(revo,yu gibi). Programı kur ve bu şekilde bi bak bilgisayarındaki yüklü olan programlara. Zaten uninstaller programı yüklersen "superbike 2001" i kaldırabilirsin. Eğer bu Java olayı çok canını sıkarsa Javaları sırasıyla kaldır tekrar yükle(sırası:Java(TM)6 update7 önce bu sonra bu Java(TM)6 update6). İnşallah yardımım dokunur.
Java(TM)6 update6 114.00mb
Java(TM)6 update7 114.00mb
görünüyor.neden 2 tanedir.biri diğerinin üst versiyonu mu.6 yazanı silsem olur mu öyleyse.gereklimi?
birde oyun kuruyordum kurulmadı kaldı ama listede o da
superbike2001 (burası boş) ve silinmiyor.onu da nasıl silcem?
çok saol yerdımın için.tahmin ettiğim kadarıyla bir tanesi fazla galiba javalardan.ama bunların setupları nerdedir bilmiyorum.yanlış silersem nasıl yüklerim.bir kere java olmadığı için msn miydi neydi internet mi tam hatırlamıyorum açamamıştım.
Java'yı http://www.java.com/tr/download/ ... r&host=www.java.com adresinden yükleyebilirsin;
Update 7 son sürümdür Update 6'yı kaldırınca bir sorun çıkacağını düşünmüyorum
arkadaşım zamanında bu durum benimde başıma geldi. Arkadaşlarında vermiş olduğu gibi bu yöntem leri denerken şunu farkettim. Muhtemeleren güncelleme ile yükledin bunları heralde anlam veremediğim bir sorun nedeniyle olsagerek bu. muhtemelen anların yanın da bir de update olmayan yani senin yüklediğin versiyonu var dır(olmayada bilir). bu üçü veya ikisi bir birini etkilemez. sana önerim "Java(TM)6 update7 114.00mb" dışındaki leri(bir yada ikisinide) kaldırman yönünde olacaktır.
ya bırak kurcalama kalsın, taş catlasa 100-200mb'lık şeyler bunlar, java uygulama ve sitelerinde sorunlar yaşarsan kaldırırsın yeniden yüklersin ugrastıgına degmez...
aslında düşündümde haklısın;)
Windows'un Otomatik Güncelleştirmeler ile yüklediği genelde K ile başlayan güncelleştirmelerin tümü ayrı ayrı Program Ekle/Kaldır sayfasında görünür. Bu iki ayrı Update de farklı güncelleştirmeler olabileceğinden kaldırmamanızı tavsiye ederim.