Mrb Arkadaşlar Ben Mouse Sağ Tık Bir Kere Tıkladığımda 3-5-7 defa Tıklanmış Gibi Varsaymasını Sağlayacak Yada Onu Ayarlayabileceğim Bir Program Varmı Diye Soracaktım İlgilenenlere Çok Çok Tşkler
Program İstek !!!
Bilmiyorum bu iş için mi arıyorsunuz işinize yarar mı bilmem ama
IOpus.IMacros ile macro kaydedip bir işlemi loop şeklinde sonsuz kere tekrarlatabilirsiniz.
Örn:
Facebook'u aç mail ve parolayı gir/çıkış yap/Facebook'u aç mail ve parolayı gir/çıkış yap/Facebook'u aç mail ve parolayı gir/çıkış yap...... gibi
bu iş en çok bir yerlere oy vermeye yarıyor tabii IP gözetilmiyorsa.
Gözetiliyorsa da modemi resetleme macrosu eklenebilir
yok blader bana sadece sağ tıkladığımda bi kere değilde -5 ve 10 arasında tıklama yapıyormuş gibi varsayan bi program lazım
bildiğim kadarıyla öyle bir program yok belki ilerde öyle bir program yaparlar
Var öyle bir program ben onun sayesinde saniyede 1284 kere tıkladım adını hatırlamıyorum amaa :DBelki bulurum bakım bi bulursam yazarım
bekliyom kardeş in bulursun bide macro şeklinde değil sadece ben tıkladığımda tıklıcak bişi lazım bekliyorum sağ tık bu arada xD
böyle bir program olduğunu sanmıyorum çünkü kimse böyle birşey istemez.
Böyle birşey olduğunda da bilgisayarım da sorun var damgası vurulur.
Böyle bir sorun yaratmak için de program yazmazlar diye düşünüyorum.
Ne için kullanacaksınız belki başka birşey bulunabilir
böyle bir program olduğunu sanmıyorum çünkü kimse böyle birşey istemez.
Böyle birşey olduğunda da bilgisayarım da sorun var damgası vurulur.
Böyle bir sorun yaratmak için de program yazmazlar diye düşünüyorum.
Ne için kullanacaksınız belki başka birşey
kardeş neden kimse böle birşey istemesinki al ben istiyom
hiç te sorun damgası vurulmaz çünkü sadece program çalıştında böle birşey olacak
kardeş bi programda seri sağ tıklamam gerekiyor ama her zaman değil sadece ben sağ tıkladığım da bi 5 ile 10 arası sağ tıklama yapmasını istiyorum hiçmi yok böyle bi program macrolar hariç :S
Bulamadım ismini malesef.Sanırım online oyunlar için istiyorsunuz.Ama benim dediğim durmaksızın tıklıyor siz tıkladığınızda değil.