s.a arkadaşlar benim bi program isteğim olacak :D eğer Vb üstadları ilgilenirse çok makbule geçicek Çok aradım ama bulamadım benim isteiğim şöyle diyelim pcde açık 5 program var ben bunlardan A programını istediğim dakika kadar sonra kapatmak istiyorum acaba mümkünmdür eğer oluru varsa bi el atın be Üstadlar şimdiden Teşekkürler
program istek
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
hepsine baktım ama çözüm yok :D kaç yerde kaç kez arattığımı unuttum
Yeni Üye
43 mesaj
şimdi tam anlatamam biraz uzun bir konu ama kısa bir tüyo vereyim...
Hani toolbox'ta progress itemi varya...
Google şöyle yaz: Progress ile görev yöneticisi yapmak
Bunun mantığını anladıktan sonra şu progress itemini biraz kurcala bulamssan daha detaylı anlatırım...
OP Üye
62 mesaj
şimdi tam anlatamam biraz uzun bir konu ama kısa bir tüyo vereyim...iyi diyosun hoş diyorsunda kendim yazmayı bilsem zaten ben yapıcam be hocam :D
Hani toolbox'ta progress itemi varya...
Google şöyle yaz: Progress ile görev yöneticisi yapmak
Bunun mantığını anladıktan sonra şu progress itemini biraz kurcala bulamssan daha detaylı anlatırım...
Yıllanmış Üye
247 mesaj
"s.a arkadaşlar benim bi program isteğim olacak :D eğer Vb üstadları ilgilenirse çok makbule geçicek Çok aradım ama bulamadım benim isteiğim şöyle diyelim pcde açık 5 program var ben bunlardan A programını istediğim dakika kadar sonra kapatmak istiyorum acaba mümkünmdür eğer oluru varsa bi el atın be Üstadlar şimdiden Teşekküücret karşılığı program yapılır özel mesaj atın