arkadaşlar karspersky yükledim kurarken register later dedim.şimdi programı kaldırmak istiyorum olmuyor.exit dediğimde çıkmıyor.ekle kaldırdan kalkmıyor.revo ve my uninstalle kaldırdım.onlarda gözükmüyor ama ekle kaldırda gözüküyor.nasıl kurtulacam?
program kalkmadı
başlat çalıştır regedit 1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden
2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin
3- Microsoft 'u açın
4- Windows 'u açın
5- CurrentVersion 'u açın
6- Uninstall' ı açın
(Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall)
Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DEL tuşuna basarak silin.
yok yok o değil
Uninstall altında (arkadaşın da dediği gibi)neyi kaldırmak istiyorsan onun adını bulman gerek,daha sonra üzerine sağ klik yapıp delete yapabilirsin.O resimdeki başka bir anahtar onu elleme sakın.Kayıt anahtarı\(tüm)Software altındakileri de araştır,bulunca da sil.Arkadaşın verdiğinin dışında daha var,onu demek istedim.Aslında en baştan Kasper in kendi kaldırma araçı var,keşke onu kullansaydın.AvaFind ı kur arat,nerede muhkim gösterir.
başlat çalıştır regedit 1- HKEY_LOCAL_MACHINE 'i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden
2- Software 'i açın, aynı şekilde takip edin
3- Microsoft 'u açın
4- Windows 'u açın
buraya kadar tamam da current versiyon yok.bulamıyorum.farklı bişey mi bendeki acaba
var eğer olmasa program ekle kaldırda kurulu programları listesi olmaz
eğer hiç kaldıramıyorsan regedit'ten sil.
sanıyorum diğer program silme programlarıyla silmeye çalıştığım için bir problem oluştu.zira görev yöneticisinden daha silmeme rağmen program çalışıyordu.nerden nasıl olduğunu anlamadığım için yeniden format attım ve bu sorunu çözdüm.ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.