Elimde çok fazla video görüntüleri var Eeeee haliyle mpeg formatında..Acaba arkadaşlar en iyi sıkıştırılmış format hangisidir..Yani hangisine çevireyim...BEn Real Media ile Rm'ye çeviriyorum.Görüntü ve sesten memnunum vede nerdeyse 700 mb'lık bir görüntüyü 300-350 arası değiştiriyor..Bir de şu sorum olucak acaba görüntü ve ses kaybına uğramış görüntüleri nasıl iyileştirebilirim.. wmv formatında bir, iki tane görüntü olarak pek iyi olmayan video var bunları iyileştirmek istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Program ve Sıkıştırmak İçin Format Önerisi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
564 mesaj
bu iyileştirme hakkında bişi diyemem ama mpeg leri divx formatınada çevirebilirsin.Bu şekildede yerden tasarruf edersin.Ses ve görüntü ise tartışılır çünkü rm ile daha önce hiç denemedim:)
Yıllanmış Üye
225 mesaj
En iyisi DivX ile Xvid codecleri. Dikkat et resim boyutunu küçültürsen geriye eski kaliteye dönüştüremezsin. Sıkıştırmak için kare oranına da 15'in altına indirme.
OP Yeni Üye
49 mesaj
Dergi gelse bakacam da daha gelmedi.....Divx haline çevirdim maşallah oldu 5 mb görüntü 210 mb ....wmv formatını bu kadar açıyor mu ya............Galiba en iyisi rm çok memnunum şu anda..................Bir de şu var ben dergilerde geçen hiçbir teste inanmam..Kusura bakmayın şimdiden..................