arkadaşlar xp kullanıyorum 2 kullanıcı olarak kullanıyorum ama 2. kullanıcıda program yükleyemiyorum böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum bu durumu çözebilirmisiniz yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim
program yükleyemiyorum
Merhaba;
Arkadaşım kullandığın oturumun sınırlı veya standart kullanıcı olmadığından eminmisin? Buna Denetim Masası / Kullanıcı Hesapları bölümünden bakabilirsin. Eğer sınırlı kullanıcıysan program kuramaz ve kaldıramazsın. İlk önce bunu bir kontrol et eğer sorun çözülmezse bu sorunun olmadığını bir zamana "Sistem Geri Yükleme yap. O da çare olmazsa bilgisayarını güncel bir Anti-Virüs yazılımıyla tarat. Bir zararlı kodda buna neden olabilir.
ya1. kullanıcı admin yazıyo birde bu bilgisayara 3-4 gün önce yiğenim format attı tam olarak bilemiyorum. Birde o dediğin olaya nasıl bakacam söylersen sevinirim
danubeya1. kullanıcı admin yazıyo birde bu bilgisayara 3-4 gün önce yiğenim format attı tam olarak bilemiyorum. Birde o dediğin olaya nasıl bakacam söylersenDenetim Masası / Kullanıcı Hesapları'na gidin ve sol üstte "Ev"e tıklayıp kullandığınız oturumu seçin zaten karşınıza hasabın Yönetici veya Sınırlı olduğu çıkar.Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 13 Haziran 2008 20:05
"ev" e tıklayamıyorum birde bilgisayar yöneticisi olarak geçiyoo 1. kllanıcı admin
danube"ev" e tıklayamıyorum birde bilgisayar yöneticisi olarak geçiyoo 1. kllanıcıDediğine göre "Ev" seçeneğini seçemiyorsan demek ki diğer kullanıcı senin hesabını sınırlı kullanıcı yapmış. Eğer "Administrator" hesabına parola koymadıysanız Karşılama Ekranında Ctrl+Alt+Delete yaparak Klasik Oturum Açma ekranına geçin ve Kullanıcı Adı bölümüne "Administrator" yazın parolayı boş bırakarak girin ve ondan sonra istediğin hesabı değiştirebilirsin. Yani kendi hesabınızı da yönetici yapabilirsin. Yada diğer hasabın sahibine söyle ve senin hesabını yönetici yapsın.Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 13 Haziran 2008 20:16
dediğini yaptım ama 2 kullanıcı gösteriyor admin ve ben ii güzel söylüyonda nasıl yapacağımıda sölersen sevinirim kus bakma :D
Administrator hesabına nasıl geçeceğini soruyorsan Başlat / Oturumu kapat'ı seç ve oturum seçme ekranında Crtl+Alt+Delete yap. Diğerlerini önceki zaten mesajımda anlattım.