arkadaşlar ben programlamaya başlamak istiyorum hangi dilden başlamalıyım
programlama dili
- 1
- 2
vb.net derim. Çünkü çok sade bir dil ve dolayısıyla öğrenmesi kolay
vb visual basic oluyor değilmi
peki c++ zor bir dilmidir
valla ben sordum c++ çok zor diyorlar ama onda iş bulmak daha kolay oluyormuş
valla bu konuda ne kadar çok konu açılıyor artık bilemiyorum zamanında bende belki 10 kere açtım arkadaşım ne için programlama öğrenmek istiyorsun önce bunu bi sor kendine ona göre bi programlama dili öğren iş bulmak için mi hobi olsun diyemi oyun yapmak içinmi bir sürü kategori var
C olsun vb.net olsun ya da başka bir dil eğer bir dili adam gibi biliyorsan herşeyi yaparsın ister hobi için öğren ister iş için. Ama vb.net öyle virgüldü noktaydı falan çok karışık bir dil değil anlaması kolay yani. zaten birini öğrendiğin zaman diğerlerini de kolayca öğrenebilirsin. bu arada vb.net in açılımı visual basic.net
tamam arkadaşlar ben vb.net e başlıyorum
bu aralar nesne tabanlı prgoramlama dilleri yaygın java veya C# öğrenmeni tavsiye ederim sana
aslında hiç programlama diki öğrenmeden önce iyi bir ingilizce öğrenmek lazım ingilizcen olursa çok kolay öğreniyorsun
tamam arkadaşlar ben vb.net e başlı
İyi seçim tabi loseface de doğru söylüyor eğer ingilizcen iyi ise öğrenmen ve uygulaman daha kolay olur çünkü bir hata mesajı çıktığında bunu okuyup anlayabilirsen sorununu çözebilirsin "of bu ne hatası ya" diye kafayı yemezsinSon Düzenleme: teknohat ~ 15 Ağustos 2009 13:18
yeterli düzeyde ingilizcem var olmazsa chip var arkamda
sanırım vb.net de nesne tabanlı öyle yazıyor
peki java kolaymıdır javada çekici geldi bana
Hiç bilmiyorum ama ilk önce nesne tabanlı bir dil öğrensen bence iyi edersin en azından algoritman gelişir sonra istersen java yı da öğrenirsin
vb.net i iyi öğrenirse c# ı da hemen öğrenir dolayısı ile java yı da
bide arkdaşlar benim yaşım biraz küçük 13 bi sorun olmaz dimi anlamada falan
Matematiğin iyiyse bir sorun olmaz. Ne demişler akıl yaşta değil baştadır :)
matematiğim iyiden daha iyi tamam ben karar veriyim
karar verince bize söyle :)
tamam :) çok saolun desteğiniz için
Bir şey değil :) ama bana inan senin için en iyisi vb.net. Neyse düşün bakalım
bu arada bende 15 yaşındayım zeka işi önemli bu işte mantığn olacak önerim C# banada bunu önerdiler söyliyim bu işle uğraşanlara sordum yazılım sektöründe uzman kişilere danıştım=)C# önemli ama vb.net temeli olmadan öğrenmesi çok zor olur. programlamada önemli olan mantık ve proje tasarlayabilme geri kalanı herhangi bir programlama dili ile yapabilirsiniz.
Bencede vb.net ile başlamalı yazılıma...Son Düzenleme: mesut_illegal ~ 15 Ağustos 2009 17:24
- 1
- 2