Merhaba arkadaşlar.
Ben kolay bir programlama dili öğrenmek istiyorum bıraz araştırdım vb kolaymış . Fakat c# bütün dilleri kaplayan 1 dil. Benim yapmak istediğim ve şuanda aklımda olan programlar : arama , download , tel/mail 'e msj gönderme (bomber .d) , şifreleme , keylogger vb gibi programlar yapmak istiyorum şuan aklıma gelen bunlar
Chip den ricam : vb ve c# eğitim seti sunabilir mi? Php , html 5 eğitim seti gibi ve derleneceği programı da yanında vermenız mümkün mü? Tabi egitm setini yapıp paylaşırsanız?
Arkadaslardan ricam : hangi program dilini rahat öğrenip istedğm programları yaparım
Birde İst/kadıköyde tek 1 dil dersi veren iyi bir yazılım kursu var mı? Bilge adam tüm dilleri öğretiyor o haric .d
Otelcilik okuyorum 9 mayısta stajım baslayacak ist/avrupa yakasında 1 otelde oyüzden fazla vaktım olmayacak hangı saatlerde çalisacağmda belli dğl o yüzden özel ders alabileceğim 1 yer arıyorum tavsiyeniz var mı kadıköyde?
programlamaya başlamak istiyorum bi bakarmısınız?
c# cok kolay diyenler var. ben de belirli sartlar saglandiginda ole oldugunu dusunenlerden sayilirdim vaktin birinde :P
c# kolay da nasi .
* kolay ama gecici bir dil.
* ozel bi sirketin ozel dili. aslinda c# delphiye coik benziyor. onun ms versionu bile denebilir bence.
*sirket kar etmedigini dusunurse o bildigin hersey coipe gider ve sirkete kar ettirecek benzer bi dil ogrenmen gerekicek.
iste bu benzer seylerin kotu sonuclarini ben yasadim vaktinde. vb sayesinde ve bill abimiziun destegiyle.
kisacasi java ogren o da oldukca kolay. hatta daha kolay.
sonra assembly var . tabi o pek kolay degil :D
neyse c# harici istedigini secebilirsin.
benim icin calismayacagindan sana illa ogrenme o dili diyemem sadece hobi olarak ogreniyosan C# iyi bi secim vakit harcamak icin super ;P vaktin nasi gectigini ruhun bile duymaz bi bakiyosun 1990 lardayiz bir de bakmissin 2020 li yillara gelmisiz. :P
tamam bilgi için teşekkür ederim .d