Arkadaşlar ilk olarak chip dergisinin vermiş olduğu yardımcı progrmların çoğu ingilizce türkçeye çeviri yapıp yamalarını bu sitede yayınlama imkanımız varmı tr patch olarak yeni bir bölüm açılsa hoş olmazmıydı bunun için ne yapılabilir sonuç olarak rahat kullanım sağlamış oluruz diye düşünüyorum..
Programları türkçe kullanmak
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.www.turkceyama.com
... gibi sitelerden de indirebilirsin
geçen ayın cdlerine türlçeleştirme programı vardı çalıştıramadım
birde şunu demek lazım.. mesela winrar'ın ttürkçesi var ama chip devamlı ingilizce veriyor
Winrar'ın Türkçe'sini benim amcamınoğlu yapıyor, güncellendikçe o da gerekli yerlerde Türkçe'ye çeviriyor programı, ben de şu ana kadar bir anlam veremedim neden Winrar'ın TR sinin verilmediğinin. Hoş benim için sorun değil ama bir şeyin Türkçesi varken ve bu ülkede Türkçe geçerliyken ne diye İngilizce sürüm verilir ki?
cd de türkçeleştirme programı vardı acaba bunlarla ilgili mi?
alıntı:
Gönderen : elvis32Winrar'ın Türkçe'sini benim amcamınoğlu yapıyor
Başarılarının devamını diliyorum...
o programlar winrar ın(veya herhangi birinin) ingilizcesini türkçe yapmak için biz ingiliz ce bilmezsek ne işe yarar
--------Bu arada sorulan sorunun cevabını veremedik galiba-------
alıntı:
Gönderen : DJSoniCArkadaşlar ilk olarak chip dergisinin vermiş olduğu yardımcı progrmların çoğu ingilizce türkçeye çeviri yapıp yamalarını bu sitede yayınlama imkanımız varmı tr patch olarak yeni bir bölüm açılsa hoş olmazmıydı bunun için ne yapılabilir sonuç olarak rahat kullanım sağlamış oluruz diye düşünüyorum..
cd deki dijital dergide bir update sitesi var yama yapanlar buraaya atsalar yamalarını adresinide buraya yazsalar paylaşırız.
türkçeyi koruyan seven, programları türkçeleştiren, herkese minnettarım...
yaw turkçeyi napcaksiniz bir ornek vereyim:Windows XP TR disk birlestirme program1 calistirin adamlar ingilizcesi Volume olan kelimeyi ses olarak almislar(orda volume olarak kast edilen sey etiket vb..)yani Turkçe bu kadar oluyor.
geçen gün adobe acrobat reader ın da türkçesini kurdum gayet güzeldi
alıntı:
Gönderen : hasansancargeçen ayın cdlerine türlçeleştirme programı vardı çalıştıramadım
Bahsettiğin program resource hacker galiba eğer oysa pek fazla işe yaramıyor. çünkü türkçeleştirmeyi kendin yapıyorsun e onun içinde çok iyi ingilizce bilmek gerek e o kadar bildikten sonra tr yapmaya ne gerek var