Proje yardım

By_Kert
09-12-2009, 10:16   |  #1  
By_Kert avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
728 mesaj

Arkadaşlar Bilgisayar/Wep tasarım okuyan kardeşim proje düşünmekte kendisi yapacak ancak aklımıza çok parlak fikirler gelmedi sizlerinde tavsiyesini bekliyoruz işe yarayan, kullanılabilecek bütçeyi fazla sarsmayacak proje fikirlerinizi bekliyorum gerçekten çok önemli!!!

Son Düzenleme: By_Kert ~ 09 Aralık 2009 10:17
cbilgen13
09-12-2009, 10:34   |  #2  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

daha önce birine daha böyle bir öneri sunmuştum kaynak sıkıntısı çekmeden kolayca hazırlayabileceği site sinema film tanıtım sitesi olabilir. yada hayali bir programın tanıtıldığı bir site yapabilir...benim kardeşim bir diş dokturu için hazırladı hem ödevi teslim edecek hem para kazandı :D

bir göz atın isterseniz...

By_Kert
09-12-2009, 11:47   |  #3  
By_Kert avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
728 mesaj
Alıntı: cbilgen13  
daha önce birine daha böyle bir öneri sunmuştum kaynak sıkıntısı çekmeden kolayca hazırlayabileceği site sinema film tanıtım sitesi olabilir. yada hayali bir programın tanıtıldığı bir site yapabilir...benim kardeşim bir diş dokturu için hazırladı hem ödevi teslim edecek hem para kazandı :D
www.hoskarolcay.com bir göz atın isterseniz...

İlginiz için sağolun yani daha çok site vs yapmalarını istememişler mesela en basitinden uzaktan kumandayla açılan çöp kutusu yapmışlar arkadaşları kabul görmüş :D yani böyle deyişik şeyler daha çok iyi olur demiş hocaları