projeksiyon önerisi

fmb44
20-02-2014, 14:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

iyi günler arkadaşlar.ben pc ve ps3'ümü bağlamak için bi projektör alacağım fakat bir türlü karar veremedim.bana oyun oynarken ve film izlerken sıkıntı yaratmayacak bi projeksiyon cihazı önerir misiniz?bin ikiyüz lira gibi bi bütçem var elimde

blackwhite
20-02-2014, 17:57   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 2
80 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

Merhaba,hem LED,hem HD, hem ışık gücü yüksek, hem ortalama led ömrü yüksek bir projeksiyon istiyorsan Casio led projeksiyonlarını düşünebilirsin. Fiyatı ilk etapta çok gelebilir ama uzun vadede kaliteyi ve ampul değişimini göz önüne aldığında daha ekonomik gelmektedir.


Yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.. Daha ucuz modelleri de mevcuttur.

www.Bursa Teknik PC.com

fmb44
20-02-2014, 23:18   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

çok pahalı hocam bu ya.http://www.gold.com.tr/lg-pb60g- ... wxga-1280x800-led_u veya http://www.gold.com.tr/viewsonic ... xga-1024x768-hdmi_u bu nasıl.bunlar işimi görür mü acaba?

serkanr
04-04-2014, 15:16   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

http://www.projeksiyon.com.tr/projeksiyon kardeşim ben biraz araştırdım kendimde arıyodum bu adreste açıklamaları ile birlikte bisürü projeksiyon var burdan istediğini bulursun umarım :)

kemalakbey34
08-05-2014, 17:03   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2014

Eğer almadıysanız Promacto Pro X10'a bakmanızı tavsiye ederim. Son zamanlarda gördüğüm en başarılı projeksiyon ve boyutları inanılmaz. Android işletim sistemi, wifi internet, bluetooth, active 3d hemde direkt olarak usb bellekten vs. vs. detaylı bakmak isterseniz.



Panicx91
21-09-2017, 14:00   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2017

Ben ps4 için evime aldım bir tane fiyatlarda biraz ortalamanın üstünde ama olsun sonuçta kaliteli bir cihaz alıyoruz ve uzun yıllar gitmesini istiyoruz. http://www.projeksiyoncihazi.com.tr/

serkan19844
09-11-2017, 17:27   |  #7  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

promacto pro x15 tavsiye edebilirim. size.

ürün satış fiyatı suanda 2849 tl dir. 

ürün açıklaması :

Promacto Pro X15


»Promacto Pro X15


Kutu İçeriği 

"İhtiyacınız olan tüm ekipmanlar..."


Güvenli ve Ergonomik Taşıma Çantası

Promacto Pro X15 kutu içeriğinde şarj cihazı, hdmi kablo, hdmi-vga dönüştürücü kablo, usb-mini usb kablo, tripod, kumanda, kumanda pili gibi gerek duyabileceğiniz her türlü ekipman mevcuttur. Bunların yanı sıra yüksek kalite taşıma çantası ve çanta askısı da cihaz ile birlikte gelmektedir. Bu sayede artık projeksiyon cihazınızı dilediğiniz yere kolaylıkla götürebilecek, yanınıza büyük çanta veya poşetler alma gereksiniminden kurtulacaksınız.

 

-
-
-
 


"1500 Ansilümen LED Işık Gücü..."


Promacto Pro X15

680 gram ağırlığında,1500ansilümen ışık gücüne sahip yeni nesil Promacto Pro X15 projeksiyon cihazı küçük boytuna rağmen tüm teknolojik nimetleri bir arada size sunmaktadır. Ev, ofis ve eğitim kurumlarında projeksiyon cihazı kullanırken ihtiyaç duyabileceğiniz herşey düşünülerek tasarlanmış olan Promacto Pro X15 cihazı ile yapabileceklerinizin sınırı yoktur.

 

-

-


"Android 4.4 İşletim Sistemi..."


Android Projeksiyon

Promacto Pro X15 yeni nesil android 4.4 versiyona sahip bir projeksiyon cihazıdır. 1,2 Ghz'lik 4 çekirdekli merkez işlemcisi ve Mali-450 MP2 4 çekirdekli grafik işlemcisi ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri çok rahat çalıştırabilmektedir. H.265 kodek paketi ile de güncel teknolojiyi yakından takip etmektedir. Ayrıca Android 4.4 işletim sistemi sayesinde Google Play Store'a girerek tüm yeni nesil uygulamaları indirip kullanabileceğiniz bu cihaz ile bir tablet ya da akıllı telefon ile yapabileceğiniz hemen hemen herşeyi yapabilirsiniz.

 


"Hem 2.4 Ghz, Hem 5 Ghz WiFi Bağlantısı..."


Dual-Band WiFi

Promacto Pro X15 Dual-Band WiFi teknolojisi kullanılarak hem 2.4 Ghz, hem de 5 Ghz frekans aralığını kullanarak kablosuz internete bağlanabilmenizi sağlamaktadır. Bu sayede 2.4 Ghz frekans aralığını kullanan (kablosuz klavye mouse, telsiz telefon, mikrodalga fırın vb.) wireless cihazlarının işgaline uğramadan 5 Ghz frekans aralığı ile geniş bant aralığında internetin keyfini çıkarabilirsiniz. Artık hiç bir kaynağa ihtiyaç duymadan kablosuz internet ile online film izleme kolaylığından vazgeçemeyeceğiniz bir projeksiyon cihazına sahip olacaksınız.

 

-

-


"Kablolu İnternet Bağlantısı Seçeneği..."


Ethernet Girişi


Promacto Pro X15 işyerleri ve okullardan gelen tavsiyeleri dikkate alarak çoklu kullanımda kablosuz internetin yetersiz kaldığı yerlerde de android işletim sisteminin ve online internet bağlantısının tüm kolaylıklarından fayda sağlayabilmeniz için üzerinde ethernet girişine de yer vermektedir. Bu sayede kablosuz internetin çekim gücünün düşük ve yetersiz olduğu yerlerde özellikle sabit kullanım alanlarında kablolu internet bağlantısı ile kesintisiz internet bağlantısı kullanabileceksiniz. Ethernet portu ile ayrıca yerel ağınız üzerinden paylaştığınız verilerinize de projeksiyon cihazınız üzerinden kolaylıkla ulaşabileceksiniz.


 


"Kablosuz dosya aktarımı..."


Bluetooth 4.0

Promacto Pro X15 cihazında dahili Bluetooth 4.0 teknolojisi ile kablosuz olarak projeksiyonunuza medya dosyalarınızı aktarabilirsiniz. Yeni dosya aktarım imkanıyla telefonunuzdaki dosyaları aktarmak için bilgisayar aracılığıyla USB bellek kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırıyoruz. Kişisel verilerinizi veya sunum dosyalarınızı direkt olarak telefonunuzdan aktarın.

 

-

-


"Sunumda müthiş kolaylık..."


Kablosuz Klavye-Mouse Kullanım İmkanı


Promacto Pro X15 cihazı piyasada bulunan hemen hemen bütün kablosuz klavye ve mouse ürünlerini desteklemektedir. Evinizde, sunum ve prezentasyonlarda, gittiğiniz her yerde kablosuz klavye ve mouse kullanarak projeksiyon cihazınızı bir bilgisayara dönüştürebilirsiniz. İnternette dilediğiniz gibi sörf yapabilir, ofis dökümanlarınızı projeksiyon cihazınız üzerinden dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Word, Excel, PowerPoint sunum dosyalarınızainteraktifolarak girebilir, satırlarda değişiklik yapabilir, yaptığınız değişikliği dosyanıza kaydedebilirsiniz.. Promacto X serisi projeksiyon cihazlarıyla artık bilgisayara ihtiyacınız yok.

 


"1.2 Atım Oranına Sahip Yakın Atım Mercek..."


Kısa Mesafeden Geniş Ekran


Promacto Pro X15 sahip olduğu 1.2 atım oranına sahip özel merceği ile diğer projeksiyon cihazlarına göre daha kısa mesafelerden daha geniş ekran açabilmektedir. Gerçek cam mercek kullanan Promacto Pro X15 bu mercek sayesinde küçük odalarda dahi büyük ekranlar açarak sizlere projeksiyon kullanmanın ayrıcalıklarını tam anlamıyla vermektedir. Cam mercek kullanmasının diğer bir avantajı da mini projeksiyonlarda sık rastlanan netlik sorununa kesin bir çözüm sunmaktadır.

-

-


"Kablosuz Görüntü Aktarımı..."


Miracast Teknolojisi

Promacto Pro X15 cihazı aynı ağda bulunan android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinizin ekranını kablosuz olarak aktarabilmeniz için Miracast alt yapısına sahiptir. Miracast teknolojisi ile projeksiyon cihazınızı akıllı telefon ya da tabletlerinize kablosuz ekran olarak kullanabileceksiniz. Sadece projeksiyon cihazınızın ayarlar menüsünde internet ayarlarına girerek Miracast'ı açık konuma getirmeniz ve telefon ya da tabletinizden eşleştirmeniz yeterli olacaktır. Bu sayede telefon ya da tabletinizin ekranını devasa büyüklüğe taşıyabilecek ve büyük ekranda kullanmanın keyfini yaşayabileceksiniz.

 


"İşletim Sisteminizin IOS Olması Bizim İçin Dert Değil..."


AirPlay Teknolojisi

Promacto Pro X15'in android tabanlı bir projeksiyon olması IOS kullanıcılarını unuttuğu anlamına gelmez. Özel yazılımı ile IOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerden de görüntü aktarabilmek için AirPlay desteği sunmakta olan Promacto, versiyon farketmeksizin tüm IOS akıllı telefon ve tabletlerden kablosuz görüntü aktarabilmektedir. Resim, müzik, video gibi medya dosyalarınızı aktarabileceğiniz gibi AirPlay'in imkan verdiği YouTube ve Safari gibi uygulamalarında ekranlarınıda aktarabileceksiniz. Promacto Pro X15 ile günümüzde sunum yapmak için kurumsal şirketler tarafında sıkça kullanılan iPad'ler ile sunum yapmak çok daha kolay olacaktır.

-
-

-


"1280x800 Wide XGA Çözünürlük..."


Yüksek Çözünürlük


Promacto Pro X15 1280x800 yani HD çözünürlüğe sahiptir. Yüksek çözünürlüğü sayesinde ekran büyüsede görüntülerinizde piksellenme olmadan dev ekran seyredebilirsiniz. HD Ready olarak bilinen çözünürlüğü sayesinde Full HD görüntüleri sorunsuz oynatabilmekte olup, 20.000:1 dynamic kontrast oranı ile de keskin görüntüler sunmaktadır. Bu çözünürlük sayesinde internet üzerinden online izleyeceğiniz filmlerin çözünürlüklerini de otomatik olarak algılayan uygulamalarda da yüksek çözünürlüklü videolar izleyebilirsiniz.

 


"Active 3D, Side by Side, Top/Bottom..."


Active 3D Film Keyfi

Promacto Pro X15 daha önceki modellerde olduğu gibi Active 3D tüm filmleri direkt olarak oynatabilmektedir. İsterseniz USB'den, isterseniz diğer kaynaklardan ve yine isterseniz online olarak mevcut tüm 3D filmleri: Side by Side, Top/Bottom, BlueRay DVD fonksiyonları ile seyredebilirsiniz. Otomatik 3D algılama fonksiyonu ile hiçbir ayar yapmanıza gerek olmadan kumandanız dan 3D tuşuna basmanız ve 3D gözlüğünüzü aktif hale getirmenizin yeterli olacağı bu pratik çözüm 3D film sevenler için büyük avantaj ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Artık 3D film seyretmek için üşenmeyecek ve tüm 3D filmleri seyredebileceksiniz.

 

-

-


"Surround 5.1 ve 7.1 Kanal Ses Desteği..."


SPDIF Ses Çıkışı / Coaxial


Promacto Pro X15 üzerinde bulundurduğu SPDIF çıkış sayesinde projeksiyon cihazından dijital ses alabilmenizi sağlamaktadır.LED projeksiyonlarda bir ilk olan bu özellik ile Promacto Pro X15 Coaxial çıkışı kullanarak 5.1 ve 7.1 surround ses çıkışı alabilmenizi sağlamaktadır. Ev sinemasında kullanacak olan kullanıcılar bu özellik sayesinde Dolby Digital desteği ve surround ses ile gerçek sinema deneyimini evlerinde yaşayabilecekler. Sinemanın tam manasıyla ev ortamına minimize edilmesini hedefleyen Promacto Pro X15 kullanıcalarına geniş kodek desteği sunan media playerına ilave Google Play Store ile dilediği media player uygulamayı kullanabilme özgürlüğüde sağlamaktadır.


"Android Akıllı Kumanda Uygulaması..."


Akıllı Kumanda

Promacto Pro X serisi için geliştirmiş olduğumuz Android Akıllı Kumanda uygulaması ile akkıllı telefon ve tabletlerinizi; kumanda, mouse, klavye ve oyun kolu olarak kullanabileceğiniz gibi, Çift Ekran özelliği ile projeksiyon cihazınızın ekranını minimize edip akıllı telefonunuzun ekranından kontrol edebileceksiniz. Ayrıca uygulamanın bulunduğu telefon ya da tablette bulunan dosları tek dokunuş ile projeksiyon cihazınızın ekranına aktarabilirsiniz. Projeksiyon cihazında kurulu bulunan uygulamalarında kısayollarının bulunduğu bu uygulama ile telefon ya da tabletinizden tek dokunuşla istediğiniz uygulamayı projeksiyon cihazınızda çalıştırabilirsiniz.

 

-

-


"Hem 2.0, Hem 3.0 USB Girişi..."


USB Girişleri


Promacto Pro X15 hem 2.0 hem de 3.0 USB girişine sahiptir. Gelişen teknolojinin artılarından biri olan USB 3.0 girişe sahip Türkiye'de ki ilk projeksiyon olan Promacto Pro X15 ile yeni nesil harici diskler ile yüksek çözünürlük filmlerinizi doğrudan ve takılma olmadan seyredebileceksiniz. Kablosuz klavye ve mouse gibi wireless alıcılı donanımlarınızıda kullanabileceğiniz Promacto Pro X15 kullanım kolaylığı açısından en zengin mini projeksiyon olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.


"30.000 Saat Lamba Ömrü..."


LED Lamba

Promacto Pro X15 LED teknolojiye sahip lambası ile sizlere 30.000 saate kadar lamba ömrü sağlamaktadır. Bu sayede ısınma ve lamba bitecek korkusu olmadan uzun saatler kesintisiz kullanım imkanı sağlamaktadır. LED teknolojisinin bir diğer artısı ise düşük enerji tüketimi sağlamasıdır. Projeksiyon cihazlarında geleceğin lamba teknolojisi olarak öngörülen LED lambaların düşük enerji tüketimiyle verdiği yüksek parlaklık size sunumlarınızda ve ev sinemasında ciddi avantajlar sağlamaktadır.

 

-


GİRİŞ KAYNAKLARI  Promacto Pro X15 sahip olduğu giriş ve çıkış kaynakları ile tüm mini projeksiyonlardan önce bir teknoloji sunmaktadır. Üzerinde 1 adet Micro SD kart girişi, 1 adet USB 2.0 girişi, 1 adet USB 3.0 girişi, 1 adet HDMI girişi, 1 adet SPDIF çıkışı, 1 adet ETHERNET girişi ve 1 adet AV girişi bulunan Promacto Pro X15 19 V - 3.42 A 'lik bir adaptör ile çalışmaktadır.  
TEKNİK ÖZELLİKLER


 Teknoloji DLP + RGB LED Lamba 3D Özellikleri Active 3D, Side by Side, Top Bottom, BlueRay 3D Flash Bellekten direkt.
 Android

 Özellikleri

 Android 4.4 version, CPU: Cortex-A7 Quad Core 1.2 Ghz, GPU: Quad Core, RAM: DDR3 1 GB,

 ROM: 8gb+ TF

 Wifi Özellikleri
 Dual-Band (2.4 / 5 Ghz) 802, 11 b/g/n/ac 10/100 Mbps Kablosuz internet bağlantısı,

 Kablosuz klavye, Kablosuz mouse, Bluetooth hoparlör bağlantı imkanı

 Doğal Çözünürlük 1280 x 800Wide XGA
 Desteklenen

 Çözünürlük

 720P / 1080P Lamba Tipi LED Lamba Ömrü 30.000 Saat
 Işık Gücü

 Parlaklık

 1500 Ansi lumens Kontrast Oranı 20.000:1 dynamic Lens Oranı 1.2 Ekran Oranı 4:3 - 16:9 - 16:10
 Projeksiyon

 Özellikleri

 Ters Projeksiyon, Ön, Arka, Tavan
 Projeksiyon

 EkranGenişliği

 100" - 2,45 m Offset %100 Keystone Otomatik dijital keystone ve ayrıca Manuel +-40 derece Dahili Hoparlör 2W x 2 Ses Çıkışı
 SPDIF / Optik ses çıkışı 5.1 ve 7.1 kanal desteği,

 3.5mm Stereo Jack çıkışı.

 Gövdedeki Butonlar Dokunmatik Ekran Gövde Kumandası - Touchpad Uzaktan Kumanda Var Gürültü Seviyesi Parlak mod 30 db, ekonomik mod 24 db. Dahili Pil
 10400 mAh

 Girişler HDMI A tipi - 1.4 Versiyon , 480P, 720P, 1080P desteği. AV 3,5 mm ses ve görüntü 3'lü oynatıcı arayüzü, PAL/NTSC desteği. USB
 1 x USB 3.0, A-Tipi arayüz, Dosya sistem formatları; FAT32, FAT, NTFS.

 1 x USB 2.0, A-Tipi arayüz, Dosya sistem formatları; FAT32, FAT, NTFS.

 TF Micro SD, Dosya sistem formatları: FAT 32, FAT, NTFS, 32 GB desteği. DC
 Dış çapı 5.5mm, İç çapı 2.5mm ; 19 V/3,42 A

 AUDIO
3.5mm S/PDIF

 Standby Sarfiyatı 15 W Elektrik Tüketimi 45 W Adaptör
 Giriş: AC 100V - 240V, 50/60 Hz

 Çıkış: DC 19V / 3,42A

 Net Ağırlık680 gr Cihaz Ölçüleri  153 x 120 x 31 mm Çalışma Sıcaklığı 0 - 35 C Çalışma Nem Oranı 0% - 85% Çalışılmış Sıcaklık -30 - 50 C Çalışılmış Nem 0% - 85% Projeksiyon Tipi Ön / Arka / Tavan / Ters Projeksiyon Dahili Hafıza 8gb + TF Kart Desteklenen Video MPEG 1/2/4, H.265, MJPEG, VC1, RM/RMVB, MOV, FLV, MKV, DVIX, AVI Ses MP3, WMA, MA4 (AAC) Fotoğraf JPEG, BMP, PNG Yazı Text  Garanti  Lamba dahil 2 yıl garanti

chizyo tekno tv
30-11-2017, 11:11   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2017

Çok fazla para vermenize gerek yok aşağıdaki ürün ve benzerlerine bakın .film izlemek için kullanıyorum çok

memnunum.


https://www.youtube.com/watch?v=nGNDzmT42iY&t=35s