Süper bişeye benziyo. 01:03dk'da adamın boyununu napiyo öyle ya içine giriyo güzel bişey :D
Prototip
- 1
- 2
Evet, emdiği kişilerin kılığına girebiliyor. Daha neler yapıyor neler... Oynayın da görün. :)
Zamanında Powercolor X1550 kartla memorylere %53 Gpu ya %33 O.c Basmıştım Ati Tool ile kim diyor X1550 o.c yemiyor diye :P(markadan markaya değişiklik gösterir bana iyisi denk gelmiş herhalde) ve 800x600 de medium ayalarda 20 Fps ve biraz üzeriyle bu oyunu bitirmiştim tavsiyemdir oyun ilerledikçe daha sürükleyici oluyor alıcaklara sağlam tavsiyemdir
Pazartesi siparişi veriyorum.Yakın zamanda bende oynarım inşallah:)
Sadece en son emilen kişinin kılığına giriliyor istendiği takdirde. Hafıza da alınıyor ama belli hedeflerin hafızası görüntüleniyor oyunda ve onlarla esas hikaye çözülüyor; nasıl olmuş da Manhattan zombi olmuş filan. :) Zombiler emildiğinde onların kılığına girmiyor, sadece insan kılığına giriyor.
Sadece en son emilen kişinin kılığına giriliyor istendiği takdirde. Hafıza da alınıyor ama belli hedeflerin hafızası görüntüleniyor oyunda ve onlarla esas hikaye çözülüyor; nasıl olmuş da Manhattan zombi olmuş filan. :) Zombiler emildiğinde onların kılığına girmiyor, sadece insan kılığına giriyor.Hmm tamam teşekkürler:)
Bu oyunda en çok hoşuma giden bir çok uzantı çıkarıp etraftakilerisömürebilmekti, gerçekten çok ilginç bir oyundu ama görevler kısırdöngüydü ve bir süre sonra çok bariz güç farkı oluşuyordu çevreelemanlarla aranda. Genel olarak uç, kaç, kır, dök hatta helikopterlereuçan tekme at patlat :) kafan bozuksa sinir almada üstüne yok :D
- 1
- 2