Fazla oyunlarla aram yoktur ama bazen denk gelirse başarılı bulduklarımı oynuyorum ve hatta serinin devamını da bekliyorum dört gözle. Bu oyun da onlardan biri; Prototype. Neredeyse sınırsız gücünüz var, ölmüyorsunuz, kılıktan kılığa giriyor, kemdinize ait silahları kullanıyor, türlü çeşitli yaratıkla savaşıyorsunuz. İster zombi ister insan fark etmiyor. İster kötü, ister iyi oluyorsunuz. Oyunda siz de bir zombisiniz aslında, Blade gibi bir nevi. Tam arıza bir oyun.
Tavsiye ediyorum bu oyunu oynamayanlara, ikincisini de bekliyorum. Böyle yaratıcı ve kaliteli oyun bulmak kolay olmuyor. :)
Oyundan küçük bir kesit, epeydir oynamadığım için kontrollerdeki pratikliğim biraz gitmiş, yoksa acemi sanmayın yani. :P
Prototip
- 1
- 2
Elinize sağlık,alıp almamakta tereddüt edenlere yardımcı olur.Ve oyun bencede çok güzel:D Özellikle serbest olmamız çok iyi.Aslında bir video inceleme olarak da düzenleyebilirsiniz.Farklı kesitlerden 15-20 saniyelik görüntüler alıp.
Benzer bir şeyi Batman:Arkham Asylum için ben de koyacaktım,format sağolsun koyamadım:D:D
Evet bu oyunun tanıtım videosunu ilk defa bir alış veriş merkezinde görmüştüm..tabi herkes başına üşüşmüştü ..süper bir oyuna benziyor ama malum pc kaldırmacağından artık başka bahara....
Güzel oyun ama bir türlü bitirmek nasip olmadı:)
Serdar'n dediği gibi iyi stres attırıyor. :)
Gerçekten çok eğlenceli.Ah bee keşke InFamous da PC'ye çıksaydı,şimdi onun için de aynı yorumları yapıyor olurduk bence.Onda da özel güçlerimiz var,İyi veya kötü olmayı seçebiliyoruz ve tamamen serbestiz,grafikler de çok kaliteli ve gezebileceğimiz alan hem çok geniş hem de etkileşim çok iyi.
ben hiç oyanayama o zaman x1550 ile :)
birde PAİNKİLLER vardı onu nasıl bulursunuz. gerçi saçma ama.birde SERİOUS SAM var, oynayan bilir .. manyak bir oyun ama, baş döndürüyor resmen.
Prototpip oyununu en yakın zamanda alıp oynarım kesin.. yada bizim meşhur Aktif Cafe ye tavsiye ederim.
Adamlarda XP kurulu, anlamazlar ki ;) eski oyunlarla dolu masalar bütün..
Oyun Tavsiye Bölümüne bakabilirsiniz..
;/p
:)yok ben kafayı yicem vallaha, bu kartı şimdi duvara vurucam.. üstünde ısı sensörü bile yok.
Alacağım kart, Nvidia GTS 250 yada, para biriktirip DX11 HD 5870.çok gelirse de, GTX 275..
Yanlış düşünüyorsun işte, hırs yapıp gidip yaklaşık 1000 ytlye gtx ekran kartı alıp takıcaksın bide bakacaksınki performansta verdiğin paraya deyecek bir gelişme yok..Nedenmi? çünkü o kartı hak edecek bir işlemci değil sizinki yani her kasma,takılma sorununu ekran kartından bilmeyin işlemcin dual core ramler 667 mhz o karttan tam verim alabilmek için ddr3 desteki anakart ddr3 ramler ve en az core2 quad işlemci gerekir.Sakın öyle bi hataya düşmeyin.Son Düzenleme: matrax-38 ~ 27 Eylül 2009 20:46
Süper bit oyun ya iki üç kez oynadım müthiş.Keşke benim PC kaldırsa.Laptop alabilirsem ilk seçeceğim oyun.
Böyle oyun kolay kolay çıkmaz değerini bilmek lazım.Evet bazıları grafiklerini beğenmiyor gerçekçi değil diyor ama oyun o kadar geniş ki birazda grafikler düşük olsun yani bişey olmaz. Heryerde gökdelenler şehirde kaçışan bir sürü insan nereye baksanız insanlar kaçışıyor,tanklar,helikopterler,yaratıklar bi yandan askerler daha ne olsun.
- 1
- 2